АО: Троицки - Бердих око 3:00

Троицки ће се у трећем колу састати са Бердихом у другом мечу дана на Маргарет Корт арени. На терену петог дана такмичења на Аустралијан Опену и Ненад Зимоњић.

Тенис 23.01.2015 | 00:00
АО: Троицки - Бердих око 3:00

Виктор Троицки, који је добио десет мечева у низу, у трећем колу Аустралијан Опена имаће тежак испит. Његов ривал биће Томаш Бердих, седми играч планете.

Српски и чешки тенисер играће петог дана такмичења други меч на терену Маргарет Корт арене, на којем програм почиње у један сат после поноћи по средњеевропском времену.

То ће бити њихов седми дуел, а Троицки је добио само један, први, 2009. на мастерсу у Индијан Велсу. Чех је након тога везао пет победа, последњу на турниру у Пекингу прошле године (6:3, 6:4).

"Играли смо много пута и биће то још један тежак меч против Томаша. Он је један од најбољих играча света, али ја сам пун самопоуздања", поручио је Троицки, који би са Бердихом требало да одмери снаге у ноћи између четвртка и петка око три сата.

На терен ће петог дана изаћи и Ненад Зимоњић. Он ће у пару са Пакистанцем Ајсам Ул-хак Курешијем у другом колу мушког дубла играти са шпанском комбинацијом Пабло Кареном Бустом и Гиљермом Гарсијом-Лопезом. Тај меч други је на програму терена број шест, па се очекује да ће почети исто кад и Троицки, око три сата.

Између осталих, на терене Мелбурн Парка ће петог дана такмичења изаћи и Роџер Федерер и Рафаел Надал. Швајцарац ће се на "Род Лејверу" састати са Италијаном Андреасом Сепијем у трећем колу, отприлике око четири ујутро.

Рафаел Надал ће на истом терену одиграти последњи меч дана. Његов ривал биће Израелац Дуди Села. Они ће почети дуел после борбе Марије Шарапове и Зарине Дијас из Казахстана, однсдно не пре 10.30 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар