AO: Troicki - Berdih oko 3:00

Troicki će se u trećem kolu sastati sa Berdihom u drugom meču dana na Margaret Kort areni. Na terenu petog dana takmičenja na Australijan Openu i Nenad Zimonjić.

Tenis 23.01.2015 | 00:00
AO: Troicki - Berdih oko 3:00

Viktor Troicki, koji je dobio deset mečeva u nizu, u trećem kolu Australijan Opena imaće težak ispit. Njegov rival biće Tomaš Berdih, sedmi igrač planete.

Srpski i češki teniser igraće petog dana takmičenja drugi meč na terenu Margaret Kort arene, na kojem program počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

To će biti njihov sedmi duel, a Troicki je dobio samo jedan, prvi, 2009. na mastersu u Indijan Velsu. Čeh je nakon toga vezao pet pobeda, poslednju na turniru u Pekingu prošle godine (6:3, 6:4).

"Igrali smo mnogo puta i biće to još jedan težak meč protiv Tomaša. On je jedan od najboljih igrača sveta, ali ja sam pun samopouzdanja", poručio je Troicki, koji bi sa Berdihom trebalo da odmeri snage u noći između četvrtka i petka oko tri sata.

Na teren će petog dana izaći i Nenad Zimonjić. On će u paru sa Pakistancem Ajsam Ul-hak Kurešijem u drugom kolu muškog dubla igrati sa španskom kombinacijom Pablo Karenom Bustom i Giljermom Garsijom-Lopezom. Taj meč drugi je na programu terena broj šest, pa se očekuje da će početi isto kad i Troicki, oko tri sata.

Između ostalih, na terene Melburn Parka će petog dana takmičenja izaći i Rodžer Federer i Rafael Nadal. Švajcarac će se na "Rod Lejveru" sastati sa Italijanom Andreasom Sepijem u trećem kolu, otprilike oko četiri ujutro.

Rafael Nadal će na istom terenu odigrati poslednji meč dana. Njegov rival biće Izraelac Dudi Sela. Oni će početi duel posle borbe Marije Šarapove i Zarine Dijas iz Kazahstana, odnsdno ne pre 10.30 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar