ЛК: Пијевци једва против трећелигаша!

Тотенхем на Вајт Харт Лејну савладао трећелигаша Шефилд Јунајтед са 1:0, следи занимљив реванш на Брамал Лејну за седам дана.

Фудбал 21.01.2015 | 23:40
ЛК: Пијевци једва против трећелигаша!

Тотенхем је корак ближе финалу и борби за трофеј Лига купа, пошто је на Вајт Харт Лејну у првој полуфиналној утакмици овог такмичења савладао трећелигаша Шефилд Јунајтед са 1:0. Певци нису бриљирали игром, али су на искуство и квалитет дошли до важне победе.

Певци су до јединог поготка дошли са беле тачке. Играо се 74. минут, када је Џеј Мекевели играо руком у свом казненом простору, а судија показао на креч. Сигуран извођач пенала био је Ендрос Таузенд, а испоставило се и да је то тренутак који је одлучио утакмицу.

Занимљиво је да Таузенду ово био четврти гол ове сезоне и да је сваки од њих постигао из пенала.

Екипа Тотенхема заиста игра у доброј форми у последње време, пошто је, рачунајући и вечерашњи, у последњих 11 мечева у свим такмичењима доживела само један пораз. У том периоду уписала је осам победа.

Иако играју два ранга испод Тотенхема, фудбалери Шефилда су у првом полувремену пружили и више него добар отпор Певцима који у том периоду никако нису умели, ни знали да пронађу пут до мреже ривала.

Реванш утакмица игра се за седам дана на стадиону Брамал Лејн у Шефилду.

ЛИГА КУП – ПОЛУФИНАЛЕ:

Уторак:

Ливерпул – Челси 1:1 (0:1)
/Стерлинг 59 – Азар 18пен/

Среда:

Тотенхем – Шефилд Јунајтед (0:0)
/Таузенд 74пен/

Коментари / 0

Оставите коментар