LK: Pijevci jedva protiv trećeligaša!

Totenhem na Vajt Hart Lejnu savladao trećeligaša Šefild Junajted sa 1:0, sledi zanimljiv revanš na Bramal Lejnu za sedam dana.

Fudbal 21.01.2015 | 23:40
LK: Pijevci jedva protiv trećeligaša!

Totenhem je korak bliže finalu i borbi za trofej Liga kupa, pošto je na Vajt Hart Lejnu u prvoj polufinalnoj utakmici ovog takmičenja savladao trećeligaša Šefild Junajted sa 1:0. Pevci nisu briljirali igrom, ali su na iskustvo i kvalitet došli do važne pobede.

Pevci su do jedinog pogotka došli sa bele tačke. Igrao se 74. minut, kada je Džej Mekeveli igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudija pokazao na kreč. Siguran izvođač penala bio je Endros Tauzend, a ispostavilo se i da je to trenutak koji je odlučio utakmicu.

Zanimljivo je da Tauzendu ovo bio četvrti gol ove sezone i da je svaki od njih postigao iz penala.

Ekipa Totenhema zaista igra u dobroj formi u poslednje vreme, pošto je, računajući i večerašnji, u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima doživela samo jedan poraz. U tom periodu upisala je osam pobeda.

Iako igraju dva ranga ispod Totenhema, fudbaleri Šefilda su u prvom poluvremenu pružili i više nego dobar otpor Pevcima koji u tom periodu nikako nisu umeli, ni znali da pronađu put do mreže rivala.

Revanš utakmica igra se za sedam dana na stadionu Bramal Lejn u Šefildu.

LIGA KUP – POLUFINALE:

Utorak:

Liverpul – Čelsi 1:1 (0:1)
/Sterling 59 – Azar 18pen/

Sreda:

Totenhem – Šefild Junajted (0:0)
/Tauzend 74pen/

Komentari / 0

Ostavite komentar