Виландер стални критичар Новака: Бекенд као ''лопата''!

Током емисије Гејм, сет и Матс када је угостио најбољег тенисера света, и поред лепих речи, морао је да одбруси нешто.

Тенис 22.01.2015 | 15:40
Виландер стални критичар Новака: Бекенд као ''лопата''!

У издању емисије Гејм, сет и Матс током другог такмичарског дана Аустралијан опена, њен аутор и водитељ Матс Виландер угостио је Новака Ђоковића.

Познато је да овај легендарни шведски тенисер, који тренутно ради као стручни консултант на телевизији, током целе Новакове каријере има нешто да му замери. Ђоковић никада није одбио гостовање, па тако ни овога пута, што се опет није показало баш за најбољу одлуку.

Наиме, овај стручњак је приметио да некада када се Новак не намести на лопту како треба, његов бекхенд делује као лопатање.

Наш тенисер је опет поступио професионално, па је објаснио како ноге не могу увек да раде добро, као и да је битно што се боље и чешће добро намештати на ударац.

Добро је познато да овај "водитељ" гаји одређене симпатије према Роџеру Федереру, па да самим тим користи сваку прилику да нешто замери тренутном светском броју један.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

раденко дјурициц

22.01.2015 16:09

Дали је лопата или пројектил најбоље знају његонви противници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирсад

23.01.2015 07:04

Па кад је толико умјетан и паметан тај коњ од критицара, нека се прихвати рекета и покуса несто против Дјоковица....ццццц .... Али се сви у све мијесају....

ОДГОВОРИТЕ