Vilander stalni kritičar Novaka: Bekend kao ''lopata''!

Tokom emisije Gejm, set i Mats kada je ugostio najboljeg tenisera sveta, i pored lepih reči, morao je da odbrusi nešto.

Tenis 22.01.2015 | 15:40
Vilander stalni kritičar Novaka: Bekend kao ''lopata''!

U izdanju emisije Gejm, set i Mats tokom drugog takmičarskog dana Australijan opena, njen autor i voditelj Mats Vilander ugostio je Novaka Đokovića.

Poznato je da ovaj legendarni švedski teniser, koji trenutno radi kao stručni konsultant na televiziji, tokom cele Novakove karijere ima nešto da mu zameri. Đoković nikada nije odbio gostovanje, pa tako ni ovoga puta, što se opet nije pokazalo baš za najbolju odluku.

Naime, ovaj stručnjak je primetio da nekada kada se Novak ne namesti na loptu kako treba, njegov bekhend deluje kao lopatanje.

Naš teniser je opet postupio profesionalno, pa je objasnio kako noge ne mogu uvek da rade dobro, kao i da je bitno što se bolje i češće dobro nameštati na udarac.

Dobro je poznato da ovaj "voditelj" gaji određene simpatije prema Rodžeru Federeru, pa da samim tim koristi svaku priliku da nešto zameri trenutnom svetskom broju jedan.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

radenko djuricic

22.01.2015 16:09

Dali je lopata ili projektil najbolje znaju njegonvi protivnici

ODGOVORITE
Name

Mirsad

23.01.2015 07:04

Pa kad je toliko umjetan i pametan taj konj od kriticara, neka se prihvati reketa i pokusa nesto protiv Djokovica....ccccc .... Ali se svi u sve mijesaju....

ODGOVORITE