Звезда кренула побједом на припремама

Фудбалери Црвене звезде победили су у свом првом овогодишњем контролном мечу словеначког трећелигаша Томлин са 3:0 (1:0).

Фудбал 21.01.2015 | 20:40
Звезда кренула побједом на припремама

Са Александром Луковићем као капитеном, екипа тренера Ненада Лалатовића ушла је у меч са стартном поставом Кахриман, Луковић, Анђелковић, Павићевић, Цветковић, у везном реду су били Стојановић, Савићевић и Ковачевић, на крилима Катаи и Гаврић, док је као шпиц наступио Јовић.

После неколико пропуштених шанси, у 30. минуту црвено-бели су повели и то када је Гаврић прошао левом страном, послао лопту у петерац, а код даље стативе је на њу натрчао Катаи и снажно је послао у мрежу.

У другом полувремену за Звезду су заиграли Тркуља, Антић, Јовановић, Мбођ, Планић, Грујић, Ристић, Аврамовски, Босанчић, Лазовић и Паркер, а пред око 150 гледалаца у Словенији прву већу прилику створио је домаћин, но Тркуљина одбрана послала је лопту на пречку.

Играо се 66. минут када је Лалатовићева екипа удвостручила предност: "слободњак" Босанчића збунио је одбрану Толмина, један његов играч је кикснуо, спустивши лопту Грујићу који је тај поклон спровео у гол.

Коначних 3:0 поставио је такође Грујић, и то у 85. минуту када га је новајлија Џошуа Паркер проиграо и тако на дебију уписао прву асистенцију у Звездином дресу.

Коментари / 0

Оставите коментар