Zvezda krenula pobjedom na pripremama

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u svom prvom ovogodišnjem kontrolnom meču slovenačkog trećeligaša Tomlin sa 3:0 (1:0).

Fudbal 21.01.2015 | 20:40
Zvezda krenula pobjedom na pripremama

Sa Aleksandrom Lukovićem kao kapitenom, ekipa trenera Nenada Lalatovića ušla je u meč sa startnom postavom Kahriman, Luković, Anđelković, Pavićević, Cvetković, u veznom redu su bili Stojanović, Savićević i Kovačević, na krilima Katai i Gavrić, dok je kao špic nastupio Jović.

Posle nekoliko propuštenih šansi, u 30. minutu crveno-beli su poveli i to kada je Gavrić prošao levom stranom, poslao loptu u peterac, a kod dalje stative je na nju natrčao Katai i snažno je poslao u mrežu.

U drugom poluvremenu za Zvezdu su zaigrali Trkulja, Antić, Jovanović, Mbođ, Planić, Grujić, Ristić, Avramovski, Bosančić, Lazović i Parker, a pred oko 150 gledalaca u Sloveniji prvu veću priliku stvorio je domaćin, no Trkuljina odbrana poslala je loptu na prečku.

Igrao se 66. minut kada je Lalatovićeva ekipa udvostručila prednost: "slobodnjak" Bosančića zbunio je odbranu Tolmina, jedan njegov igrač je kiksnuo, spustivši loptu Grujiću koji je taj poklon sproveo u gol.

Konačnih 3:0 postavio je takođe Grujić, i to u 85. minutu kada ga je novajlija Džošua Parker proigrao i tako na debiju upisao prvu asistenciju u Zvezdinom dresu.

Komentari / 0

Ostavite komentar