Тужна Фејсина судбина - опет страдало колено!

Српски репрезентативац има константне проблеме са отицањем колена и велико је питање да ли ће до краја сезоне уопште заиграти за Бенфику...

Фудбал 23.01.2015 | 10:20
Тужна Фејсина судбина - опет страдало колено!

Малер не заобилази Љубомира Фејсу! Прошао је везиста Бенфике огроман пут како би проблематично десно колено опоравио што успешније после тешке повреде укрштених лигамената у мају прошле године и операције која је уследила у Немачкој, али... Српског репрезентативца задесиле су нове муке, због којих се неће враћати на терен још неко време.

Према писању португалских медија, 26-годишњи фудбалер последњих недеља константно има проблеме са отицањем колена, због чега не може нормално да трчи и тренира. Такође, још увек није одиграо ниједан званични меч, упркос томе што је дозволу лекарске комисије за укључивање у тренажни процес добио још половином новембра. Процес опоравка се одужио превише, а најновије информације указују на то да претходни захват није имао жељени ефекат.

Због свега што му се тренутно дешава, Фејса ће морати да иде на нову, четврту операцију и поново ће нож у рукама држати немачки лекар Хендрик Буниш, који је у фудбалском свету познат као "Гуру за колена".

То значи да Фејсу чека нова, вишемесечна пауза и велико је питање да ли ће се уопште наћи на терену до краја сезоне...

Коментари / 0

Оставите коментар