Tužna Fejsina sudbina - opet stradalo koleno!

Srpski reprezentativac ima konstantne probleme sa oticanjem kolena i veliko je pitanje da li će do kraja sezone uopšte zaigrati za Benfiku...

Fudbal 23.01.2015 | 10:20
Tužna Fejsina sudbina - opet stradalo koleno!

Maler ne zaobilazi Ljubomira Fejsu! Prošao je vezista Benfike ogroman put kako bi problematično desno koleno oporavio što uspešnije posle teške povrede ukrštenih ligamenata u maju prošle godine i operacije koja je usledila u Nemačkoj, ali... Srpskog reprezentativca zadesile su nove muke, zbog kojih se neće vraćati na teren još neko vreme.

Prema pisanju portugalskih medija, 26-godišnji fudbaler poslednjih nedelja konstantno ima probleme sa oticanjem kolena, zbog čega ne može normalno da trči i trenira. Takođe, još uvek nije odigrao nijedan zvanični meč, uprkos tome što je dozvolu lekarske komisije za uključivanje u trenažni proces dobio još polovinom novembra. Proces oporavka se odužio previše, a najnovije informacije ukazuju na to da prethodni zahvat nije imao željeni efekat.

Zbog svega što mu se trenutno dešava, Fejsa će morati da ide na novu, četvrtu operaciju i ponovo će nož u rukama držati nemački lekar Hendrik Buniš, koji je u fudbalskom svetu poznat kao "Guru za kolena".

To znači da Fejsu čeka nova, višemesečna pauza i veliko je pitanje da li će se uopšte naći na terenu do kraja sezone...

Komentari / 0

Ostavite komentar