Почиње Светосавска недјеља у Зворнику

И ове године у Зворнику ће од 23. до 31. јануара бити одржана традиционална културно-духовна манифестација „Светосавска недеља“, посвећена првом српском архиепископу, светитељу и просветитељу Светом Сави, а у организацији СПКД “Просвјета”, цркве, основних и средњих школа и општине Зворник.

Република Српска 21.01.2015 | 19:45
Почиње Светосавска недјеља у Зворнику

Овогодишња Стевосавска недеља почиње у петак 23. јануара, када ће бити одржано Књижевно вече под називом „Зворнички прозори душе“, уз учешће више овдашњих пјесника и Радмиле Ђокић из Бијељине.

Централни догађај је Светосавска академија, на којој ће о лику и дјелу Светог Саве говорити професор Милош Ковачевић из Београда.

Већина садржаја, попут духовне академије и избора спортисте године, ће бити одржана у Дому омладине, а по већ устаљеној традицији манифестација се 31.јануара затвара Светосавским балом у мотелу Лагуна, на коме ће гост бити глумица Љииљана Благојевић.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

битно

21.01.2015 19:27

је да је у мотелу Лагуна , ни ово не може без провидне математике . Хоће ли бити довољно сарми ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

глееб

21.01.2015 23:14

"Јао, па то је баш супер! Свети Сава, школска слава! Бице окупљена сва зворничка елита. Како то мислите, која елита? Па наши проф... Не, нисам мислила професори. Биће и попови, хор, владика, не тај има нека посла, неки нови. Бизнисмени, сви до реда, шеф је рекао да требају то да испоштују, а и сарма је ове године посебно умотана, јесте на бутинама удовица, цуо је да се тако на Куби мота дуван, много је вицкаст. Омладина наше странке це активно учествовати у организацији, у гимназији све договорено, рецитације итд. Бице и ови наси из МУП-а, мислим из насе станице. Не знамо стварно хоце ли бити и за борце и те пензионере, знате немамо капацитет. Како то мислите кад ће прије прољеће?"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццццццц

22.01.2015 09:32

Људи имајте разумијевања. Нема пара за све. Да има не би био проблем и друге звати. Али нема се, па мора овако како већ иде, са овим саставом...

ОДГОВОРИТЕ