Počinje Svetosavska nedjelja u Zvorniku

I ove godine u Zvorniku će od 23. do 31. januara biti održana tradicionalna kulturno-duhovna manifestacija „Svetosavska nedelja“, posvećena prvom srpskom arhiepiskopu, svetitelju i prosvetitelju Svetom Savi, a u organizaciji SPKD “Prosvjeta”, crkve, osnovnih i srednjih škola i opštine Zvornik.

Republika Srpska 21.01.2015 | 19:45
Počinje Svetosavska nedjelja u Zvorniku

Ovogodišnja Stevosavska nedelja počinje u petak 23. januara, kada će biti održano Književno veče pod nazivom „Zvornički prozori duše“, uz učešće više ovdašnjih pjesnika i Radmile Đokić iz Bijeljine.

Centralni događaj je Svetosavska akademija, na kojoj će o liku i djelu Svetog Save govoriti profesor Miloš Kovačević iz Beograda.

Većina sadržaja, poput duhovne akademije i izbora sportiste godine, će biti održana u Domu omladine, a po već ustaljenoj tradiciji manifestacija se 31.januara zatvara Svetosavskim balom u motelu Laguna, na kome će gost biti glumica Ljiiljana Blagojević.

(BN TV)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

bitno

21.01.2015 19:27

je da je u motelu Laguna , ni ovo ne može bez providne matematike . Hoće li biti dovoljno sarmi ?

ODGOVORITE
Name

gleeb

21.01.2015 23:14

"Jao, pa to je baš super! Sveti Sava, školska slava! Bice okupljena sva zvornička elita. Kako to mislite, koja elita? Pa naši prof... Ne, nisam mislila profesori. Biće i popovi, hor, vladika, ne taj ima neka posla, neki novi. Biznismeni, svi do reda, šef je rekao da trebaju to da ispoštuju, a i sarma je ove godine posebno umotana, jeste na butinama udovica, cuo je da se tako na Kubi mota duvan, mnogo je vickast. Omladina naše stranke ce aktivno učestvovati u organizaciji, u gimnaziji sve dogovoreno, recitacije itd. Bice i ovi nasi iz MUP-a, mislim iz nase stanice. Ne znamo stvarno hoce li biti i za borce i te penzionere, znate nemamo kapacitet. Kako to mislite kad će prije proljeće?"

ODGOVORITE
Name

Ccccccc

22.01.2015 09:32

Ljudi imajte razumijevanja. Nema para za sve. Da ima ne bi bio problem i druge zvati. Ali nema se, pa mora ovako kako već ide, sa ovim sastavom...

ODGOVORITE