Младић на смрт избоден ножем!

Слађан Јоканић (29) из мјеста Дријен, код Дервенте, на смрт је избоден ножем у груди послије свађе у кући његовог рођака, а након овог убиства ухапшена су тројица познаника несрећног младића.

Република Српска 20.01.2015 | 22:35
Младић на смрт избоден ножем!

Према незваничним информацијама, полиција је привела Благоју (69) и Симеуна Јоканића (80), те још једног мушкарца којем име није саопштено, а до закључења овог броја "Независних" није завршена криминалистичка обрада, тако да није ни било познато ко је од њих осумњичен.

Мјештани села Дријен шокирани су због овог свирепог убиства, које се догодило прексиноћ око 22 часа, а комшије претпостављају да му је претходила свађа и то након што су осумњичени и Слађан Јоканић сједили у кући те пили алкохол.

Истражиоци нису хтјели да саопште детаље, а мјештани тврде да је полиција ухватила и свезала Јоканићевог рођака те је код њега пронашла крвав нож.

"Тешко рањени Јоканић, након што је избоден, изашао је из куће и пјешачио неколико стотина метара, до мјештанина Далибора Марића, који га је превезао до љекара у Дервенту, а одатле је пребачен према Добоју, али је преминуо", казала је једна мјештанка, молећи нас да јој не наводимо име.

Њена комшиница истиче да је отац несрећног Слађана, Владо Јоканић, погинуо када га је претпрошле године ударило возило.

"Слађан није ожењен, живио је сам, а био је син јединац, којем се мајка преудала. Он, јадан, буквално није имао никога. Шта се десило, не знам, али сам чула да су полицајци ухватили тројицу", наглашава та жена.

Према штурим информацијама из полиције, младић је преминуо од повреда грудног коша задобијених у тучи те је превезен у Дом здравља у Дервенти, након чега је преминуо на путу до болнице у Добоју.

Сања Вулић, службеник за односе с јавношћу добојске болнице, потврдила је да је несрећни мушкарац у 23.30 довезен у ову здравствену установу без знакова живота, тако да су љекари само констатовали смрт. Из полиције кажу да се истрага наставља.

"Полицијски службеници Полицијске станице Дервента лишили су слободе три лица која се могу довести у везу с овим кривичним дјелом и у току је криминалистичка обрада", навели су из ЦЈБ Добој.

Извор: Независне новине

Коментари / 0

Оставите коментар