Mladić na smrt izboden nožem!

Slađan Jokanić (29) iz mjesta Drijen, kod Dervente, na smrt je izboden nožem u grudi poslije svađe u kući njegovog rođaka, a nakon ovog ubistva uhapšena su trojica poznanika nesrećnog mladića.

Republika Srpska 20.01.2015 | 22:35
Mladić na smrt izboden nožem!

Prema nezvaničnim informacijama, policija je privela Blagoju (69) i Simeuna Jokanića (80), te još jednog muškarca kojem ime nije saopšteno, a do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije završena kriminalistička obrada, tako da nije ni bilo poznato ko je od njih osumnjičen.

Mještani sela Drijen šokirani su zbog ovog svirepog ubistva, koje se dogodilo preksinoć oko 22 časa, a komšije pretpostavljaju da mu je prethodila svađa i to nakon što su osumnjičeni i Slađan Jokanić sjedili u kući te pili alkohol.

Istražioci nisu htjeli da saopšte detalje, a mještani tvrde da je policija uhvatila i svezala Jokanićevog rođaka te je kod njega pronašla krvav nož.

"Teško ranjeni Jokanić, nakon što je izboden, izašao je iz kuće i pješačio nekoliko stotina metara, do mještanina Dalibora Marića, koji ga je prevezao do ljekara u Derventu, a odatle je prebačen prema Doboju, ali je preminuo", kazala je jedna mještanka, moleći nas da joj ne navodimo ime.

Njena komšinica ističe da je otac nesrećnog Slađana, Vlado Jokanić, poginuo kada ga je pretprošle godine udarilo vozilo.

"Slađan nije oženjen, živio je sam, a bio je sin jedinac, kojem se majka preudala. On, jadan, bukvalno nije imao nikoga. Šta se desilo, ne znam, ali sam čula da su policajci uhvatili trojicu", naglašava ta žena.

Prema šturim informacijama iz policije, mladić je preminuo od povreda grudnog koša zadobijenih u tuči te je prevezen u Dom zdravlja u Derventi, nakon čega je preminuo na putu do bolnice u Doboju.

Sanja Vulić, službenik za odnose s javnošću dobojske bolnice, potvrdila je da je nesrećni muškarac u 23.30 dovezen u ovu zdravstvenu ustanovu bez znakova života, tako da su ljekari samo konstatovali smrt. Iz policije kažu da se istraga nastavlja.

"Policijski službenici Policijske stanice Derventa lišili su slobode tri lica koja se mogu dovesti u vezu s ovim krivičnim djelom i u toku je kriminalistička obrada", naveli su iz CJB Doboj.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 0

Ostavite komentar