Прва "права" НЛО база података

Један од пасионираних "ловаца на НЛО" покренуо је сајт за који каже да је прва и комплетна база документације о НЛО сачињена од званичних папира америчке Ваздушне одбране.

Свијет 20.01.2015 | 19:05
Прва "права" НЛО база података

Џон Гринвалд је провео скоро 20 година користећи америчке законе о слободном приступу информацијама да прикупи скоро 130.000 страна података Плаве књиге (пројекат америчке Ваздушне одбране којим су се прикупљале информације о НЛО) и објави их на свом Блек Волт сајту, преноси Неwсер.

Пројекат Плава књига је обустављен након што је процењено да "ниједан НЛО не представља претњу за националну безбедност и да никада није постојао доказ о ванземаљским објектима".

Они које занима чувени инцидент у Розвелу ће бити разочарани када прочитају да се (званично) заправо ништа није десило 1947. када се претпостављало да је у градићу Розвел пао ванземаљска летелица. Међутим, Гринвалд мисли да ће подаци које је он објавио заинтересовати све ловце на ванземаљце.

“Људи су фасцинирани ванземаљцима и неидентификованим летећим објектима. Можемо имати разне претпоставке, али једноставно не можемо да знамо праву истину”, изјавио је Гринвалд.

Податке са половине прошлог века и стотине аутентичних документа можете наћи овде.

Коментари / 0

Оставите коментар