Prva "prava" NLO baza podataka

Jedan od pasioniranih "lovaca na NLO" pokrenuo je sajt za koji kaže da je prva i kompletna baza dokumentacije o NLO sačinjena od zvaničnih papira američke Vazdušne odbrane.

Svijet 20.01.2015 | 19:05
Prva "prava" NLO baza podataka

Džon Grinvald je proveo skoro 20 godina koristeći američke zakone o slobodnom pristupu informacijama da prikupi skoro 130.000 strana podataka Plave knjige (projekat američke Vazdušne odbrane kojim su se prikupljale informacije o NLO) i objavi ih na svom Blek Volt sajtu, prenosi Newser.

Projekat Plava knjiga je obustavljen nakon što je procenjeno da "nijedan NLO ne predstavlja pretnju za nacionalnu bezbednost i da nikada nije postojao dokaz o vanzemaljskim objektima".

Oni koje zanima čuveni incident u Rozvelu će biti razočarani kada pročitaju da se (zvanično) zapravo ništa nije desilo 1947. kada se pretpostavljalo da je u gradiću Rozvel pao vanzemaljska letelica. Međutim, Grinvald misli da će podaci koje je on objavio zainteresovati sve lovce na vanzemaljce.

“Ljudi su fascinirani vanzemaljcima i neidentifikovanim letećim objektima. Možemo imati razne pretpostavke, ali jednostavno ne možemo da znamo pravu istinu”, izjavio je Grinvald.

Podatke sa polovine prošlog veka i stotine autentičnih dokumenta možete naći ovde.

Komentari / 0

Ostavite komentar