Лукајић: Партизан ће освојити АБА лигу!

Лукајић сматра да се Партизан појачао у односу на почетак сезоне због чега је поново главни кандидат за трофеј.

Кошарка 21.01.2015 | 14:40
Лукајић: Партизан ће освојити АБА лигу!

Тренер кошаркаша Игокее Жељко Лукајић рекао је да је екипа Партизана и ове сезоне главни кандидат за освајање титуле првака Јадранске лиге. Лукајићева екипа у следећем колу управо игра у београдском Пиониру против црно-белих који се налазе у серији од пет победа у регионалном такмичења.
"Партизан се страховито појачао и видим их као главне кандидате за титулу, ако ништа друго онда као учеснике финала. Игокеа им долази на ноге, наш циљ је подигнемо форму, допунимо тим мада не можемо, ни горе, ни доле“, каже за МОЗЗАРТ Спорт Лукајић.

Игокеа ће се сад фокусирати на првенство БиХ.
"Тако је, морамо да тријумфујемо и поново изборимо пласман у регионалну лигу. Настојимо да се појачамо, а да се следеће године боље организујемо. Игокеа је у тешкој ситуацији мада се дугови враћају“.

До краја Јадранске лиге трудићете се да остварите што више победа.
"Наш задатак је да се на свакој утакмици прикажемо у што бољем светлу. Већ од Партизана мада су они, понављам, копље испред свих ривала“.

Игокеа је већ освојила трофеј ове сезоне.
"Узели смо Куп Републике Српске што је била наша обавеза. Сад се фокусирамо на првенство БиХ и нови пласман на Јадран“, закључио је Лукајић.

Партизан и Игокеа играју у суботу од 21.00 сат у хали Пионир. Црно-бели су четврти на табели после 18 кола са учинком од 11 победа и седам пораза, а Игокеа пет тријумфа и 13 пораза.

Коментари / 0

Оставите коментар