Lukajić: Partizan će osvojiti ABA ligu!

Lukajić smatra da se Partizan pojačao u odnosu na početak sezone zbog čega je ponovo glavni kandidat za trofej.

Košarka 21.01.2015 | 14:40
Lukajić: Partizan će osvojiti ABA ligu!

Trener košarkaša Igokee Željko Lukajić rekao je da je ekipa Partizana i ove sezone glavni kandidat za osvajanje titule prvaka Jadranske lige. Lukajićeva ekipa u sledećem kolu upravo igra u beogradskom Pioniru protiv crno-belih koji se nalaze u seriji od pet pobeda u regionalnom takmičenja.
"Partizan se strahovito pojačao i vidim ih kao glavne kandidate za titulu, ako ništa drugo onda kao učesnike finala. Igokea im dolazi na noge, naš cilj je podignemo formu, dopunimo tim mada ne možemo, ni gore, ni dole“, kaže za MOZZART Sport Lukajić.

Igokea će se sad fokusirati na prvenstvo BiH.
"Tako je, moramo da trijumfujemo i ponovo izborimo plasman u regionalnu ligu. Nastojimo da se pojačamo, a da se sledeće godine bolje organizujemo. Igokea je u teškoj situaciji mada se dugovi vraćaju“.

Do kraja Jadranske lige trudićete se da ostvarite što više pobeda.
"Naš zadatak je da se na svakoj utakmici prikažemo u što boljem svetlu. Već od Partizana mada su oni, ponavljam, koplje ispred svih rivala“.

Igokea je već osvojila trofej ove sezone.
"Uzeli smo Kup Republike Srpske što je bila naša obaveza. Sad se fokusiramo na prvenstvo BiH i novi plasman na Jadran“, zaključio je Lukajić.

Partizan i Igokea igraju u subotu od 21.00 sat u hali Pionir. Crno-beli su četvrti na tabeli posle 18 kola sa učinkom od 11 pobeda i sedam poraza, a Igokea pet trijumfa i 13 poraza.

Komentari / 0

Ostavite komentar