СНСД: Затишје пред буру или послије буре?!

Један дужи блог и један краћи пропратни коментар су узбуркали политичку сцену у Српској. Порука да би Милорад Додик требало да оде с мјеста предсједника СНСД – а од његовог дугогогишњег најближег сарадника, изазвала је реакције код опозиције, али и у новинарском свијету. Наравно, на различитим странама различите анализе цјелокупне ситуације.

Република Српска 19.01.2015 | 21:32
СНСД: Затишје пред буру или послије буре?!

Дан након јасно изреченог става да Милорад Додик треба да оде са позиције страначког шефа, Рајко Васић није више потврђивао своје мишљење на блогу, а новим коментарима се није бавио ни Игор Радојичић. Иако је био први у реду да подупре став Рајка Васића, један од најактивнијих политичких твитераша данас је повукао ручну.

Тежак задатак да објашњава шта се то дешава у владајућој странци, и да ли постоје фракције које руше Милорада Додика, добила је Жељка Цвијановић, међународни секретар у СНСД-у.

Очито је став некадашњег генералног секретара СНСД-а помрсио конце на политичкој сцени. Коментар није изостао код опозиције.

Само нечије мишљење или пак порука која би за будућност СНСД – а значила промјене, Васићева детаљна анализа стања у странци свакако је заузела најбитније медијске наслове.

По мишљењу појединаца – потпуно непотребно и без основа.

Избори су очигледно донијели промјене, иако је на први поглед све исто као прије четири године. Још само да те промјене изађу из круга блога или пратећег коментара.

(БН ТВ)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

МИЛОШ

19.01.2015 20:42

Тко хоће да схвати сва му је речено у снимку 3:02. ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

19.01.2015 20:47

Игор прво треба да научи куцати користећи све прсте, а не само средњи прст десне и кажипрст лијеве руке. Тек онда може размишљати да преузме СНСД. То што Милорад, не само да не зна куцати никако него не зна ни стартовати рачунар, не оправдава жељу Игора Радојичића. У додатку, оно што је одмах уочљиво је то да анализа СНСДа коју је ставио на папир Рајко Васић важи уствари за све странке осим донекле за СДС јер је једино у СДСу дошло до промјене лидера те странке неколико пута од оснивања. Додик би требао отичи са мјеста лидера СНСДа али би исто то требало да се деси Марку Павићу, Младену Иваничу, итд а и Петар Дјокић је баш предуго на челу СПа. Сви они су растјерали писмен кадар из тих СВОЈИХ странака а изборе су добили зато што нема глупљих гласача на свијету што у РС и БиХ. Приједлог Рајка Васића за СНСД треба да усвоје све странке. Тек тад ће политички живот у РС помакнути са мртве тачке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кома

19.01.2015 20:51

Какав је ово аналитичар који каже да ово ништа не значи и да не разумије зашто су новинари дали томе значај. Ок, све је уреду у СНСД, мало се шале на друштвеним мрежама, идемо даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

19.01.2015 21:10

"Кома", тај аналитичар не би чувао ни мојих 30 оваца да их имам. Он би од вука видио мачку. Исто тако, Иванић рефлексно брани Додика. Јер би по потпуно истој анализи и логици, морао отићи и он исто као и додик. Једино се слажем с његовом изјавом да није само Додик крив за суноврат СНСДа него и сви ти његови сарадници полтрони и да с њим или без њега они ће убудуће бити све мање бити неко а све више ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сдс-овац

19.01.2015 23:09

Игор је најпаметнији човјек на политичкој сцени ,а и најумјеренији сигурно. Много је могао да узме , више од свих осталих али није. Ако несто и јесте сигурно је у границама а и морао је јел неби био у колу онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баш баш

19.01.2015 23:25

Навећи проблем Срба је негативна селекција на сваком кораку у свему. Тако су се и у политици скупили дебелокожци монструми који уопште нити знају чему би она требала да служи нити хоће то да знају. Сва њихова политика је у оној реченици "Има л' ту мене".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУК

20.01.2015 07:21

КАКО ДА ОБЈАСНИМ ШТА СЕ ДЕШАВА СА МОЈИМ КОЛЕГАМА НА ПОСЛУ. ВЕЋ НЕКО ВРИЈЕМЕ НЕМАЈУ КОМЕНТАРЕ НИ ЗА ШТА. РАНИЈЕ СУ БИЛИ БУЧНИ, СИЛНИ И НЕЗАЈАЖЉИВИ У ДИСКУСИЈАМА. САДА ЋУТЕ И КРИЈУ СЕ. ВЈЕРОВАТНО НЕШТО ЗНАЈУ ВИШЕ ОД МЕНЕ.СВИ СУ ИСТИ ПО КОЈИ ПРОМРМЉА. СПОМИЊУ СЕ И НЕКЕ БРОЈКЕ (ГОДИНЕ И МИЛИОНИ). АЛИ ШТО ДИЖУ ПАРЕ ИЗ БАНАКА НИЈЕ МИ ЈАСНО, КАО ДА ЋЕ СВАКА БАНКА У СТЕЧАЈ. ГОТОВО ЈЕ СА МИЛЕТОМ. ТЕШКО МУ ПАДА ДА НАПУСТИ ПАЛАТУ АЛ, МОРАЋЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

с дудуком или без, готови су, зато ћуте

20.01.2015 10:10

Вуче, главурде су им испуњене само једном мишљу, ускоро ће бити смијењени. Ако падне Додик одоше и они. А да Додик не би пао, опет одоше они. Дакле сада мрка капа за њих у сваком случају, па су зато забили нос у земљу. А било је тако добро, даш хичке и увалиш се у фотељу, позовеш се на с_ранку и увалиш се у фотељу, позовеш се на родјака и увалиш се у фотељу...медјутим ували се фотеља у глиб, а глиб дубок, фотеља тоне ли тоне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

борг

20.01.2015 11:02

Дувајте колико год можете али шупљо се не може надувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоксим

20.01.2015 14:08

Узео је Игор и превише мој пријане. Зна Црногорац шта ради.

ОДГОВОРИТЕ