Новак и Виктор чекају Хрвате у Краљеву!

У Краљеву је потписан уговор између Тениског савеза Србије и Града Краљева, којим је и званично потврђено да ће се меч Србије и Хрватске ту и одиграти.

Тенис 20.01.2015 | 09:40
Новак и Виктор чекају Хрвате у Краљеву!

Богдан Обрадовић, селектор мушке тениске репрезентације Србије рекао је да ће Новак Ђоковић бити спремни за дуел са Хрватима, заједно са нашим најбољим тенисерима.

- Видели сте Новаком распоред који је он избацио почетком године, а ја сам у сталном контакту са њим, и драго ми је да ће играти, као и Виктор Троцки, који је освојио недавно Сиднеј и у доброј је форми. Уз Крајиновића и Лајовића, имамо добру репрезентацију - рекао је Обрадовић у Краљеву.

Обрадовић очекује један веома занимљив меч са Хрватском, која ће по његовом мишљењу, бити изузетно тежак противник.

- Одлично се познајемо са Хрватима, и пуно смо мечева одиграли против њих. Видели сте и недавни меч Новака против Карловића, тако да, иако је Ђоковић најбољи тенисер на свету, мора да да све од себе да би победио - рекао је Обрадовић, напомињући да је одлука да Краљево буде домаћин, део стратегије ТСС, како би се тенис распростанио у целој Србији.

Татјана Јечменица, тренер женске репрезентације, која је присуствовала потписивању уговора о одржавању меча Дејвис купа, рекла је да размишљају да и наше тенисерке играју у Краљеву.

- Женска репрезентација треба да прескочи први степеник у Будимпешти за две недеље. У зависности од исхода тог меча, ако се пласирамо у плеј оф, моћи ћемо да разговарамо о Краљеву, са чијом сам двораном задовољна - рекла је Јечменица.

Цене сета карата још увек нису одређене, а како смо чули, ТСС ће у току ове недеље пласирати све информације које се тичу куповине и резервације карата. Такође, планирано је да од 6. до 8. марта, када се буду играли мечеви, у центру Краљева буду постављени велики екрани на којима ће се пратити тенис.

Коментари / 0

Оставите коментар