Novak i Viktor čekaju Hrvate u Kraljevu!

U Kraljevu je potpisan ugovor između Teniskog saveza Srbije i Grada Kraljeva, kojim je i zvanično potvrđeno da će se meč Srbije i Hrvatske tu i odigrati.

Tenis 20.01.2015 | 09:40
Novak i Viktor čekaju Hrvate u Kraljevu!

Bogdan Obradović, selektor muške teniske reprezentacije Srbije rekao je da će Novak Đoković biti spremni za duel sa Hrvatima, zajedno sa našim najboljim teniserima.

- Videli ste Novakom raspored koji je on izbacio početkom godine, a ja sam u stalnom kontaktu sa njim, i drago mi je da će igrati, kao i Viktor Trocki, koji je osvojio nedavno Sidnej i u dobroj je formi. Uz Krajinovića i Lajovića, imamo dobru reprezentaciju - rekao je Obradović u Kraljevu.

Obradović očekuje jedan veoma zanimljiv meč sa Hrvatskom, koja će po njegovom mišljenju, biti izuzetno težak protivnik.

- Odlično se poznajemo sa Hrvatima, i puno smo mečeva odigrali protiv njih. Videli ste i nedavni meč Novaka protiv Karlovića, tako da, iako je Đoković najbolji teniser na svetu, mora da da sve od sebe da bi pobedio - rekao je Obradović, napominjući da je odluka da Kraljevo bude domaćin, deo strategije TSS, kako bi se tenis rasprostanio u celoj Srbiji.

Tatjana Ječmenica, trener ženske reprezentacije, koja je prisustvovala potpisivanju ugovora o održavanju meča Dejvis kupa, rekla je da razmišljaju da i naše teniserke igraju u Kraljevu.

- Ženska reprezentacija treba da preskoči prvi stepenik u Budimpešti za dve nedelje. U zavisnosti od ishoda tog meča, ako se plasiramo u plej of, moći ćemo da razgovaramo o Kraljevu, sa čijom sam dvoranom zadovoljna - rekla je Ječmenica.

Cene seta karata još uvek nisu određene, a kako smo čuli, TSS će u toku ove nedelje plasirati sve informacije koje se tiču kupovine i rezervacije karata. Takođe, planirano je da od 6. do 8. marta, kada se budu igrali mečevi, u centru Kraljeva budu postavljeni veliki ekrani na kojima će se pratiti tenis.

Komentari / 0

Ostavite komentar