Аливодић: Партизан ме није звао...још!

Један од најбољих играча Јелен Суперлиге тренутно је без клуба. Помињало се да би могао у Партизан, али за МОНДО каже да није било конкретног контакта.

Фудбал 20.01.2015 | 09:00
Аливодић: Партизан ме није звао...још!

Лоши финансијски услови, лоша инфраструктура, дискутабилне судијске одлуке, слаб квалитет... само су неки од проблема српског клупског фудбала.

Многи играчи, посебно млади, зато се одлучују да првом приликом оду преко границе. Чак и из шампионског тима у редове неког друголигаша.

Још један апсурд са којим смо се срели у домаћем фудбалу је и чињеница да један од најбољих играча лиге тренутно нема клуб.

Енверу Аливодићу је ове зиме истекао двогодишњи уговор са Војводином, па тренутно чека добру понуду и самостално тренира у родном Новом Пазару.

"Такво је време, не може лако да се нађе ангажман... Тренирам самостално у Новом Пазару како бих одржавао кондицију. Волео бих што пре нешто да се деси, али морам да будем стрпљив до краја прелазног рока. Битно је да држим концентрацију. Менаџер је у контактима са клубовима, па ће ваљда бити нешто", смиреним гласом рекао је Аливодић за МОНДО.

Као и током претходна два прелазна рока, 30-годишњи крилни фудбалер и ове зиме доводи се у везу са Партизаном.

"Видим да се пише о томе, али још ме нису контактирали из Партизана... Ништа конкретно", рекао је, уз кратку паузу.

Аливодић нам је открио да је једна од опција чак и продужетак сарадње са Војводином.

Радије би, признаје, још једном у иностранство (сезону 2011/12. провео је у кипарском Енозису).

"Постоји могућност и да одем у иностранство. Волео бих да се опет опробам ван Србије".

Коментари / 0

Оставите коментар