Alivodić: Partizan me nije zvao...još!

Jedan od najboljih igrača Jelen Superlige trenutno je bez kluba. Pominjalo se da bi mogao u Partizan, ali za MONDO kaže da nije bilo konkretnog kontakta.

Fudbal 20.01.2015 | 09:00
Alivodić: Partizan me nije zvao...još!

Loši finansijski uslovi, loša infrastruktura, diskutabilne sudijske odluke, slab kvalitet... samo su neki od problema srpskog klupskog fudbala.

Mnogi igrači, posebno mladi, zato se odlučuju da prvom prilikom odu preko granice. Čak i iz šampionskog tima u redove nekog drugoligaša.

Još jedan apsurd sa kojim smo se sreli u domaćem fudbalu je i činjenica da jedan od najboljih igrača lige trenutno nema klub.

Enveru Alivodiću je ove zime istekao dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom, pa trenutno čeka dobru ponudu i samostalno trenira u rodnom Novom Pazaru.

"Takvo je vreme, ne može lako da se nađe angažman... Treniram samostalno u Novom Pazaru kako bih održavao kondiciju. Voleo bih što pre nešto da se desi, ali moram da budem strpljiv do kraja prelaznog roka. Bitno je da držim koncentraciju. Menadžer je u kontaktima sa klubovima, pa će valjda biti nešto", smirenim glasom rekao je Alivodić za MONDO.

Kao i tokom prethodna dva prelazna roka, 30-godišnji krilni fudbaler i ove zime dovodi se u vezu sa Partizanom.

"Vidim da se piše o tome, ali još me nisu kontaktirali iz Partizana... Ništa konkretno", rekao je, uz kratku pauzu.

Alivodić nam je otkrio da je jedna od opcija čak i produžetak saradnje sa Vojvodinom.

Radije bi, priznaje, još jednom u inostranstvo (sezonu 2011/12. proveo je u kiparskom Enozisu).

"Postoji mogućnost i da odem u inostranstvo. Voleo bih da se opet oprobam van Srbije".

Komentari / 0

Ostavite komentar