АО, 2. дан: Четворо Срба, Ноле с петловима!

Ђоковић, али и Лајовић и Јелена Јанковић започињу такмичење у Мелбурну у цик зоре - око пола пет по средњеевропском времену. На терену и Крунић.

Тенис 20.01.2015 | 00:00
АО, 2. дан: Четворо Срба, Ноле с петловима!

Другог дана Аустралијан Опена на терен ће изаћи четворо српских представника - четвороструки шампион Новак Ђоковић, Душан Лајовић, Јелена Јанковић и Александра Крунић.

Новак Ђоковић ће такмичење почети дуелом против Словенца Аљаза Беденеа. Њих двојица ће играти трећи меч на Род Лејвер Арени, на којем програм почиње у један сат после поноћи по средњеевропском времену. Очекује се да би први и 116. рекет света требало да започну први међусобни дуел око пола пет ујутро.

Отприлике у исто време на терен ће још два српска представника. Душан Лајовић ће на терену број 11 одмерити снаге са Сергејом Стаховским, такође први пут у каријери, док ће се Јелена Јанковић, која је постављена за 15. носиоца, састати са Тимемом Башцински из Швајцарске на терену број 13. Оба меча су трећа на програму.

Александра Крунић последња ће од српских такмичара изаћи на терен другог дана турнира. Фед куп репрезентативка Србије дебитоваће у главном жрену на Аус Опену против Американке Лорин Дејвис. Њихов дуел биће последњи, четврти на терену број 10 и за очекивати је да неће почети пре 6.30 часова.

И Крунићевој, као и Јелени Јанковић то ће бити прво одмеравање снага у каријери са том ривалком.

Коментари / 0

Оставите коментар