AO, 2. dan: Četvoro Srba, Nole s petlovima!

Đoković, ali i Lajović i Jelena Janković započinju takmičenje u Melburnu u cik zore - oko pola pet po srednjeevropskom vremenu. Na terenu i Krunić.

Tenis 20.01.2015 | 00:00
AO, 2. dan: Četvoro Srba, Nole s petlovima!

Drugog dana Australijan Opena na teren će izaći četvoro srpskih predstavnika - četvorostruki šampion Novak Đoković, Dušan Lajović, Jelena Janković i Aleksandra Krunić.

Novak Đoković će takmičenje početi duelom protiv Slovenca Aljaza Bedenea. Njih dvojica će igrati treći meč na Rod Lejver Areni, na kojem program počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. Očekuje se da bi prvi i 116. reket sveta trebalo da započnu prvi međusobni duel oko pola pet ujutro.

Otprilike u isto vreme na teren će još dva srpska predstavnika. Dušan Lajović će na terenu broj 11 odmeriti snage sa Sergejom Stahovskim, takođe prvi put u karijeri, dok će se Jelena Janković, koja je postavljena za 15. nosioca, sastati sa Timemom Bašcinski iz Švajcarske na terenu broj 13. Oba meča su treća na programu.

Aleksandra Krunić poslednja će od srpskih takmičara izaći na teren drugog dana turnira. Fed kup reprezentativka Srbije debitovaće u glavnom žrenu na Aus Openu protiv Amerikanke Lorin Dejvis. Njihov duel biće poslednji, četvrti na terenu broj 10 i za očekivati je da neće početi pre 6.30 časova.

I Krunićevoj, kao i Jeleni Janković to će biti prvo odmeravanje snaga u karijeri sa tom rivalkom.

Komentari / 0

Ostavite komentar