Серена: Глумила сам Монику и Штефи!

Прва тенисерка света Серена Вилијамс каже да су односи на WТА туру много приснији него што је то био случај деведесетих година.

Тенис 19.01.2015 | 19:20
Серена: Глумила сам Монику и Штефи!

Серена је одлична пријатељица са Каролином Вознијацки, њих две често заједно проводе слободно време.

“Мислим да људи више разговарају него што је то био случај деведесетих. Сећам се Штефи (Граф) и Мартине, оне никада нису проговарале. Боже, не Мартина, Моника (Селеш). Када си млад, онда идеализујеш људе. Желела сам да се понашам исто као оне и била сам заиста тиха. Све врхунске играчице имале су неки свој свет и ја сам покушавала да их копирам. Сада смо као велика породица, 10-11 месеци годишње путујемо заједно и све се међусобно познајемо“, рекла је Вилијамсова.

Серена има 33 године, а новинаре је занимало да ли планира да крене стопама Мартине Навратилове и Линдзи Девенпорт и да постане тренер.

“Никад не реци никад. Нисам мислила ни да ћу играти оволико дуго, тако да ко зна, све је могуће. Велики сам обожавалац Мартине и нарочито Линдзи, мислим да је добро што су на Туру и што своје знање враћају тенису“, каже млађа Вилијамсова.

Американка у првом колу у Мелбурну игра са Алисон ван Ујтванк, а до сада је Аустралијан опен освајала пет пута, последњи пут 2010. године.

Коментари / 0

Оставите коментар