Serena: Glumila sam Moniku i Štefi!

Prva teniserka sveta Serena Vilijams kaže da su odnosi na WTA turu mnogo prisniji nego što je to bio slučaj devedesetih godina.

Tenis 19.01.2015 | 19:20
Serena: Glumila sam Moniku i Štefi!

Serena je odlična prijateljica sa Karolinom Voznijacki, njih dve često zajedno provode slobodno vreme.

“Mislim da ljudi više razgovaraju nego što je to bio slučaj devedesetih. Sećam se Štefi (Graf) i Martine, one nikada nisu progovarale. Bože, ne Martina, Monika (Seleš). Kada si mlad, onda idealizuješ ljude. Želela sam da se ponašam isto kao one i bila sam zaista tiha. Sve vrhunske igračice imale su neki svoj svet i ja sam pokušavala da ih kopiram. Sada smo kao velika porodica, 10-11 meseci godišnje putujemo zajedno i sve se međusobno poznajemo“, rekla je Vilijamsova.

Serena ima 33 godine, a novinare je zanimalo da li planira da krene stopama Martine Navratilove i Lindzi Devenport i da postane trener.

“Nikad ne reci nikad. Nisam mislila ni da ću igrati ovoliko dugo, tako da ko zna, sve je moguće. Veliki sam obožavalac Martine i naročito Lindzi, mislim da je dobro što su na Turu i što svoje znanje vraćaju tenisu“, kaže mlađa Vilijamsova.

Amerikanka u prvom kolu u Melburnu igra sa Alison van Ujtvank, a do sada je Australijan open osvajala pet puta, poslednji put 2010. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar