Салами: Бићу Звездин Балотели!

"Волим Балотелија као играча, а не његов карактер. Свиђа ми се његова борбеност јер сам и ја такав", поручио нигеријски нападач на промоцији.

Фудбал 19.01.2015 | 18:00
Салами: Бићу Звездин Балотели!

Званично, промоција 23-годишњег Гболахана Фуада Саламија у Црвеној звезди пре неколико дана била је одложена због папиролошких проблема. Незванично, нигеријски нападач је стигао у Београд физички потпуно неспреман, па су црвено-бели размишљали да ли да уопште потпишу уговор са њим.

Како било, Салами је од понедељка фудбалер Црвене звезде за коју ће наступати до краја сезоне на позајмици из нигеријског Вари Вулвса. Ако буду задовољни његовим партијама, црвено-бели ће моћи да откупе трогодишњи уговор за 250.000 долара.

Наводно, договор је промењен због физичког стања Нигеријца, па ће уместо 10.000 евра месечно зарађивати дупло мање.

На промоцији у медија центру стадиона Рајко Митић, Салами је истакао да је срећан што ће обући дрес српског шампиона.

"Радујем се што сам дошао у овако трофејни клуб. Драго ми је што је тренер имао поверење у мене и желим да му то вратим. Једва чекам прву утакмицу. На терену ћу рећи све што имам".

Нигеријац је потом навео да му је фудбалски узор Марио Балотели, али само на терену.

"Волим Балотелија као играча, а не његов карактер. Свиђа ми се његова борбеност јер сам и ја такав", објаснио је Салами.

Нови нападач црвено-белих неће путовати у Копер на прву фазу припрема, где екипа тренира захваљујући Термама Чатеж, пошто нема словеначку визу. Он ће сачекати саиграче да се врате у Београд 28. јануара, а потом ће са њима ићи у Турску.

Салами је током конференције за медије одбио да прича о грађанском рату у Нигерији, а рекао је да још неће доводити супругу у Београд.

"Фудбал ми је на првом месту. Концентрисан сам само на то, хоћу да се покажем на терену, хоћу и да ме новинари воле, а видећемо да ли ће породица доћи када упознам град и земљу", рекао је Салами.

Коментари / 0

Оставите коментар