Отац Тадеј знао лијек за рак

Отац Тадеј каже да канцер може бити и Божија казна, односно да је настао због греха па се душе кроз болест тела чисте и испаштају. Ако хоће да се излече прво морају да прекину ланац греха (прародитељског, родитељског или личног), а то се може постићи само окретањем Богу, односно, окретањем леђа греху.

Регион 19.01.2015 | 15:20
Отац Тадеј знао лијек за рак

Прво мора да се исповеди читав живот, од седме године до садашњег тренутка. Затим треба, колико је могуће, живети побожно, постити и ићи на литургију.

Најважније је да се из исхране избаци месо. Ако је канцер у почетној фази, треба јести семенке кајсије 20-30 комада дневно, јер садрже витамин Б17, ако је канцер у одмаклој фази онда треба јести по 80 комада семенки дневно. Превентивно можете
јести по 10 комада дневно.

Ово је метода коју препоручује Отац Тадеј, како да излечите сваки облик „рака“ ако живите побожно: Онима који болују од рака Отац Тадеј као главно и основно препоручује да уопште не једу месо.

Меса се деле на бела и црвена, бела меса су рибља меса и она су здрава. Црвена меса су штетна, али ми не знамо да су то сва остала осим рибљег и данас је толико месо затровано канцерогеним материјама, од меса просто бујају ћелије рака, због силних отрова то месо данас више не треба јести, чак ни живинско.

То је најважније, да се избаци месо. Месо се може заменити копривом која има такве састојке да снажно делује на организам.

Воду из чесме не треба уопште пити (посебно ко болује од рака) јер ако пијете воду из чесме и ако не једете месо ипак не можете оздравити јер је у њој двоструко ако не и више хлора него што је дозвољено.

Пролом вода лечи рак али само под једним условом, да се ништа свеже не једе нити пржено на уљу, ништа, само да се кува у пролом води. Ништа некувано ни свеже воће и поврће нити ишта се не једе осим поврћа куваног у пролом води.

Пије се пролом вода и ни једна друга. Буквално ни салата не сме да се једе ако није скувана у пролом води. Јесте тешко и неукусно јер се само једе кувано и пије пролом вода али то је једини начин.

Када се болесник излечи, што траје некада 40 дана а некада који месец, треба наставити с таквом исхраном још 30 дана.

Болесни од рака обавезно треба да иди у цркву, на литургију сваке недеље, да се детаљно исповеде и причешћују, смирење ће такође помоћи да наши органи функционишу много боље и правилно раде.

Чак и онда када лекари дигну руке од болесника за њега није касно ако ако се буде придржавао овог упутства.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ипе

19.01.2015 14:49

прави си Тадеос

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

19.01.2015 15:55

Шта си ти " Оце Тадеј"? Менаџер Пролом воде? Испаде да та вода и рак лијеци??

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

19.01.2015 16:34

НЕМОЈТЕ ДА СЕ ИГРАТЕ И ПОНИЗАВАТЕ ВЕЛИКЕ ЉУДЕ ТРЕБАЛИ БИ СЕ СТИДЈЕТИ ЦОВЈЕК ЈЕ СВОЈЕ РЕКАО УЗМИ ИЛИ ОСТАВИ НИЈЕ ВАС ПРИМОрАО И НАТЈЕРАО ДАО јЕ САВЈЕТ! Цим храните свиње, пилице и стоку дали сте се запитали?.........

ОДГОВОРИТЕ
Name

постхххх

19.01.2015 17:53

Ма све сам то радио и опет опет црко...лазе таде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

19.01.2015 18:38

Да си ти шта знао изличио би масу људи до сада који недавно умро а и лежо би на милионима не лупај лончиће

ОДГОВОРИТЕ
Name

кобац

20.01.2015 14:44

знао а шутио ???? требаш И ти Хећиму да одеш .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јагоде

20.01.2015 20:30

Истраживачи са Свеучилишта Охио Стате провели су насумично клиничко испитивање учинковитости јагода на рак једњака. Свим пацијентима је дијагностицирана блага до умјерена преканцерозна лезија. Пацијенти су 6 мјесеци јели 60 грама јагода дневно. До краја истраживања, више од половице пацијената није имало болест. У 80% случајева, лезије су или од умјерених прешле у благе или у потпуности нестале. Друге студије су потврдиле да прехрана богата биљним намирницама може смањити ризик од рака на пола, док прехрана богата месом и масти може драматично повећати ризик од болести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све се мјери парама?

20.01.2015 21:15

Ста би он с парама и да их има? Његово мјесто у друству је базирано на постовању. Ја вјерујем да је помогао коме је могао и ред је да се зато цује.

ОДГОВОРИТЕ