Након Васића, огласио се и Радојичић: "Додик треба да иде"

Рајко Васић изнио је јавно јасан и недвосмислен став да „Додик више не треба да буде предсједник Савеза независних социјалдемократа!"

Република Српска 19.01.2015 | 07:25
Након Васића, огласио се и Радојичић: "Додик треба да иде"

У сажетој и систематичној анализи стања и дјеловања СНСД-а, коју је објавио на свом блогу, Васић је хируршки прецизно отворио сва канцерогена ткива странке и дијагностиковао да је Додик примарни тумор. Који треба одмах отклонити, како не би читав организам доживио фаталан крај.

Рајко Васић није било ко у СНСД-у: он је један од најзаслужнијих функционера који су ту странку дигли до неслућених висина, уграђујући у њу комплетан живот - енергију, знање, искуство и огроман рад. Васић је једна од кључних осовина која покреће СНСД, али која никада није била у првом плану и која је, неријетко, ломљена од јавности, јер је на себе преузимала одговорност других дијелова тог механизма.

СНСД је замислив без Додика, али без Васића је незамислив, ма шта ко о њему мислио и на основу тога износио закључке у јавној сфери. Када тај и такав Рајко Васић, који је за СНСД стављао главу, тамо гдје други нису хтјели да иду са најновијим тенком, јавно саопшти да Додик више не треба да буде предсједник СНСД-а, онда је то знак свијести да је та странка дошла до тренутка када се мора одлучити да ли се опредјељује за политички живот, а услов је жртвовање Додика, или за фатализам и нестанак, који подразумијева истрајавање на Додиковој антиполитици, која је под његовим вођством “постала полигон за индивидуално политичко окориштавање без организационог покрића и солитер са собама пуним промаје”.

“Ово је најбоља, систематична анализа стања у СНСД икад написана”, оцијенио је на свом твитер профилу Игор Радојичић Васићев текст. Учинио је то брзо, чак пребрзо, нетом након објављивања анализе, да би се ту могло радити о пуком комплиментирању страначком другу, са којим баш и није био у љубави свих претходних година. 

Два Барона СНСД-а, што Васић и Радојичић јесу, тако су јавно позвали Додика да одступи. Два Барона, што је врло значајно за цијелу ову комплексну причу, представљају два крила Савеза независних социјалдемократа, која су неријетко унутар страначког механизма били у сукобу. Васић представља Странку независних социјалдемократа, а Радојичић Демократску социјалистичку партију, које заједно чине Савез.

 За ова Два Барона, што је најважније, никада се нису везале нити се вежу било какве криминалне афере. Свијест у оба крила Савеза да Додик мора да оде, ноторно је свједочанство да је СНСД већ у агрегатном стању трулежи, које обећава брзи крај тој странци попут оног који је доживјела Демократска странка Бориса Тадића.

 Сасвим је друго питање колико је правовремена акција Васића и Радојичића (он се након избора потпуно дистанцирао од Додика). Усудио бих се рећи да је веома веома закашњела и да се спасавање СНСД-а одвија на матрици – спаси што се спасит може. А не може пуно.

Наравно, питање је и Радојичићеве и Васићеве одговорности за стање у којем су СНСД и цијела Република Српска, јер су годинама узмицали пред Додиковом приватизацијом свега постојећег у овом ентитету. И самог ентитета и СНСД-а. Међутим, то сада није тема и она ће се наметнути у времену које долази, сама од себе.

Клучан је закључак Барона да је Додик највећа пријетња и опасност по СНСД и главни узрок скорог нестанка те странке са политичке мапе. И не само странке, већ и ентитета, јер је у протеклих девет година Додик успио да Републику Српску изједначи са СНСД-ом и оба субјекта уруши до границе нестанка.Додик није само пријетња СНСД-у и РС, он је регионална сметња и највећи српски национални проблем.

Зато није довољно да се он повуче са чела СНСД-а, већ је минимум да се одмах повуче са свих функција, како страначких, тако и ентитетске. Само у тој ситуацији, може се очекивати заустављање даљег растакања и СНСД-а и РС и српског националног бића.  

Додик је од историјског вође СНСД-а дошао до позиције историјске сметње и никаква почасна мјеста и позиције ту сметњу не могу ублажити. Било би то као привијање боквице на декапитирано тијело, у очекивању да глава поново никне.

Јасно је то и Васићу и Радојичићу!

слободанвасковиц.блог

Коментари / 89

Оставите коментар
Name

сасарс

18.01.2015 14:31

Следећи састанак извршног одбора СНСД-а - у затвору!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ццц

18.01.2015 14:32

Треба треба...довољно је упропастио дрзаву!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АГ

18.01.2015 14:35

Напокон да је пробијен лед, сад це и други цланови СНСД имати храбрости да се изјасне против странке…

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

18.01.2015 14:35

Тачно ко' да сам наслутио радојичића на овом тексту о васићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

18.01.2015 14:35

Која је тај Додик лоповцина ал права она хајдуцка фаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овце

18.01.2015 14:38

Ја му се само у једном дивим и зато је за мене краљ ...дивим му се како успјесно народ вуце за нос ал неце јос дуго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

18.01.2015 14:38

И тебе Игоре треба хапсити одмах после бајиног одступања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

војник

18.01.2015 14:39

Е мој Васковићу,лажовчино

ОДГОВОРИТЕ
Name

даће Бог

18.01.2015 14:40

Епилог је јасан, али ко може да израчуна колику штету су урадили Баја и његови сателити Павић и Ђокић, све треба пред суд и јавности и остале судове, па да одговарају и макар врате дјелић похараног од овог напаћеног народа, нада последња умире???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симе

18.01.2015 14:40

Сад почиње спасавање из брода који тоне .... ама слушајте лопови, до неки дан сте се клели у највећег српског душманина који вам џепове напуни,а сад кад нема више одакле да вам пуни, него тражи да празните исте џепове, бацате дрвље и камење. Ниста ви ништа бољи од њега, ја би све вас у затвор па се договорите тамо ко је шта ..... БАНДО ЦРВЕНА!!!!!!!!!!1

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

18.01.2015 14:44

Треба да иде али у ЗАТВОР а не за почасног предсједника. Сви који су учествовали и учествују у ПЉАЧКИ НАРОДНОГ треба да одговарају. ВРАТИМО ПОВЈЕРЕЊЕ У ИНСТИТУЦИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сејдо бајрамовиц

18.01.2015 14:44

Дигли се истрошени социјалисти на задње ноге. Још само али Радмановић који је мозак операције и то недјељом! Оваква посла су незамислива без Васића. Добар примјер како се одсијеца рука која те храни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

18.01.2015 14:53

Претјераше са измишљањима. Ова Васковићева информација настаде у његовом послеподневном спавању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

с. додик

18.01.2015 14:54

Ово су лажни профили. Неко покушава да дискредитује ова два човјека. Шта ја да радим сад, коме да се приклоним. Ваљда ће да ме приме у ред поштених и некорумпираних људи у СНСД-у. Па све сам поштено радио у моја два мандата. Представљао грађане, бавио се искључиво посланичким пословима, а не као неки тајкунским и приватним богаћењем на рачун славе, презимена и партије. Размишљам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

18.01.2015 14:59

Ништа од својих лоповлука није могао провести без Игора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снага Народа

18.01.2015 14:59

Отвара се Пандорина кутија. Сачувајмо народ, на све три стране, од новог крвопролића и братоубилачког рата. Нити један деспот у историји није мирним путем уступио престо. Овај наш поготово неће. Има армију криминалаца око себе и они ће га бранити до последње марке. А пуно је напљачканих марака. Припремите се за дугу и исцрпљујућу борбу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

18.01.2015 14:59

Некад и новинари кажу истину,а некад као и уредник ИНФОРМЕРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим ја

18.01.2015 15:04

Сад би сви да се одрекну ВОДЕ, добију опрост (да продју са 10 Здравих Марија) и ником ниста. Па које онда крао и уништио РС. Марсовци???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мико

18.01.2015 15:10

Најбољи нацин да се ријси криза је следеци: Радојициц са 8 народних посланика излази из СНСД-а, приклања се СЗП и постаје премијер у новој скупстинској вецини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

васкрсија

18.01.2015 15:11

А овај Радојициц насао тек сад да то казе! Пар мјесеци након избора?! ЛИЦЕМЈЕРЈЕ И КУКАВИЦЛУК!

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд

18.01.2015 15:11

Додик кад некога оговара љуља се са ноге на ногу као Медвјед и назор се смеје мисли даму то доликује није за политичара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

18.01.2015 15:18

Предсједник државе и Премијер не може да буде уједно и предсједник своје странке јер једну од те двије функције неће ваљано обављати. Обично се то кроз историју дешавало да се ова много важнија функција предсједниковања не обавља како треба, а то је Предсједник државе или Премијер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

18.01.2015 15:22

Додика на Туњице да објасни гдје су паре сто покраде?

ОДГОВОРИТЕ
Name

бобан

18.01.2015 15:26

Као неко из Савеза, одмах потписујем да Игор са 8 посланика изађе из те луднице која чини власт, да му се да премијерско место, и да се одмах та багра са Ђокићем, Павићем и трабантима Адемом и папцима стави у историју. Наравно, после се покрећу истражне радње и сви који су криви на Туњице и Фочу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стеван

18.01.2015 15:34

Ти си мој Игоре заједно са Додиком крао овај народ, па зато заједно ти и он у једну целију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

18.01.2015 15:49

Ако Додик неће поднијети оставку онда позивам народ Републике Српске да идемо на улице и ту останемо све док Додик не буде ухапшен под операцијом "Прољеће долази".

ОДГОВОРИТЕ
Name

дсс

18.01.2015 15:49

Е, не знам шта да кажем,само ме интересује јесу ли и ово Тарабићи могли предвидјети. Нисам сујевјеран,али изгледа да су погодили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

18.01.2015 15:59

НИШТА МАЊЕ ЗЛА РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ОД ДОДИКА НИЈЕ НАНИО ПАВИЋ,ПАВИЋ ЈЕ НАНИО ЈОШ ВЕЋЕ ЗЛО,ЗАТО ШТО ЈЕ ПОМАГАО ДОДИКУ А И ОН САМ КРАО ,НИЈЕДАН КРИМИНАЛ У СКУПШТИНИ НИЈЕ МОГАО ПРОЋИ БЕЗ ОВОГ ИСТОГ РАДОЈЧИЋА И ПОСЛАНИКА МАРКА ПАВИЋА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тwитер

18.01.2015 15:59

Немој да сутра Радојичић изадје са обавјештењем да му је неко провалио у профил на тwитеру па без његовом знања коментарисао Васићеве изјаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Асанз

18.01.2015 16:10

Ста казете, Радојицицу мјесто премијера? Па да ли је вама мозак исцурио на сламку? Тај Игор је годинама био његов највазнији играц. На суд комплет СНСД, да одговарају за организовани криминал, политицку корупцију, куповину папака, непотизам, мафијање у виду прикривања доказа и незаинтересованости за откривање убиства Милана Вукелица. Све је то иста багра. 9 година су они радили заједно и сад одједном ови постени, а ови други нису!? Ма хајде. Све на суд, па и овог Васица, идеолоског осниваца те мафијаске организације. Додика на цело као поцасног водју те мафије, затим Радмановица, Зељку, Радојицица, и наравно Спирица највецег љигавца ког сам икад видио. А за њима у колону све кумове, сестрице, братице, синове и кцери, пунце и свекрве.. СВЕ НА СУД И У ЗАТВОР НА ДУГОГОДИСЊЕ РОБИЈЕ због пљацкања и обмањивања сопственог народа, непотизма и корпуције. Њихове радње су равне велеиздаји и за то их треба теретити измедјуосталог. Багра клептомана и сељака. НА РОБИЈУ СВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

18.01.2015 16:11

Једино Додик ваља у Српској од политичара, све остало је смешно, зато су се и обрушили на њега разни страни плаћеници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тwитер РАДОЈИЧИЋ

18.01.2015 16:13

Радојичићу, није довољно да се оглашаваш само са тwитера, мада се надамо да је то твоја порука и да ти неко није провалио шифру. Изађи у јавност и гласно рећи "попу поп бобу боб". Овако све ће се завршити на "тресла се гора родио се миш".

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд лактаси

18.01.2015 16:29

Уједините се Васићу и Радојичићу и оснујте нову странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп Мицо

18.01.2015 16:32

"Снила баба сто би рада била" Јос сте ви дјеца за Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

18.01.2015 16:34

Лопови свих земаља, уозбиљите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

18.01.2015 16:49

@Мико: којих 8 посланика? Наброј бар једног који би кренуо за Радојицицем. И гдје си процитао да је Радојициц рекао да треба Додика смијенити? За тако несто треба имати кохонес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посланик

18.01.2015 16:55

Драган Богданиц унистио СНСД у Теслицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пропаст СНСД-а

18.01.2015 16:58

Нису ни први ни последњи који су били у висинама, а потом стрмоглаво кренули назад. Све странке су тако пролазиле, али их препознајемо по нечему, тј.шта су оставили иза себе. Вријеме ће показати шта је оставио СНСД. Придружите се промјенама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геограпхy

18.01.2015 17:12

Ста кажу СНСД конкубине из ПСБиХ Душанка Мајкић и Милица Марковић, познате по грчевитој борби за морал и част Баје Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајко

18.01.2015 17:24

Е моји људи све нам је ово писао и говорио Глигориц а Додик и ови из снсд га избацисе из странке само зато сто им је рекао да су политицка мафија.Сви смо ми јадници када све то подносимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сокоцанин

18.01.2015 17:56

Ако Радојичић оснује своју странку, знам да ће Чоловић остати без СНСД-а у Сокоцу. Сви ће пут под ноге. Добро би било и када би преузео СНСД. Тада би се стало у крај Чоловићима, јер их Баја штити. Игор је паметан човјек. Зна шта ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

18.01.2015 17:57

Већ две године говорим да ће СНСД да оде са власти једино ако се поцјепа на две парије.Тако су поцијепали СДС,СДА,СП,ХДЗ,СРС Србије....Не заборавите,Радојичић и Радмановић су се накнадно прикључили Додику па ће тако и отићи од њега.Прогноза:до краја године распада се СНСД на две партије.Биће занимљиво ко ће из СНСДа прећи у нови Радојичићев табор.Радојичић је једини политичар који је омиљен (или није омражен) и у опозицији и у позицији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

18.01.2015 18:24

Ово је све одлучило.СНСД ускоро остаје без већине у Парламенту. Радојичић излази са седам, осам посланика само је питање времена кад. ГО СНСД Бања Лука такође у расколу... Закључак. Црвенима се црно пише на локалним изборима. Можда изгубе и у Бања Луци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

18.01.2015 18:35

Ово што су урадили Радојичић и Васић је најважнији политички догађај у Републици Српској у задњих 10 година. Овим њиховим потезом коначно отпочињу промјене. Овим Младен Босић добија већину у Парламенту Републике Српске. Овим све почиње ићи другим смјером.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадо

18.01.2015 18:52

Сада ти Миле не ваља ..а када си лупао чекићем 8 година Миле је био добар ..купи ти нову пиџаму и четкицу за зубе,требаће ти ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд 2001

18.01.2015 18:57

славица јовановиц је унистила братунацки снсд.миладин јовановиц смјењен с мјеста пред оо са 2800 гласова а довео славицу из цавицеве партије с 200 гласова.а због преласка у снсд добила за муyа посао и за пола своје фамилије.е такви су нас унистили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

камиказа

18.01.2015 19:01

Ма да. Годинама си махао цекицем и цутао, док је народ цвилио а Ви се богатили. И сад си као прогледао. Моралну биједу као васа у СНСД немозе надомјестити никакво посипањем пепела. Типицно за вас, увијек је неко други крив. Умјесто да подрзите и охрабрите органе власти да раде свој посао, дувели сте куму под реп јер је и вама топло било. А сад мало захладило јер европа спрема цистку у БиХ. Само вас је срамота да то признате јер вам је образ дјон. Какав год вам је сеф, требалисте га на фињака склонити а овако...типицно за СНСД коза ностру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомо сапиенс

18.01.2015 19:08

Васиц = Радојициц = Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новица

18.01.2015 19:15

Заборавиће Игор и Рајко шта су говорили кад их сада изриба премијерка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

18.01.2015 19:19

Па, откуд то господа сад да се огласе? Ста су радили све ове претходне године? Наравно, узивали захваљујуци високим платама и привилегијама, а сад кад им је, вјероватно, измакла зељена фотеља одлуцисе да се огласе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ САСАРАС

18.01.2015 19:29

СВАКА ЦАСТ АЛИ ДОДИК ЈЕ АЛФА И ОМЕГА И НЕМОЗЕ МУ НИКО НИСТА А ТИ ЦЕС ПРИЈЕ У ЗАТВОР НЕГО ДОДИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радованокио

18.01.2015 19:32

Миле је нас предсједник, фриско изабран, побједио је на зовегу, ал је побједио. Поставио нам је и ону мускобањасту зенетину за премијерку- и то ево 2. пут, а да је нисмо бирали. Ето за ста нас дрзи нас предсједник. Какви смо ми, таквог првог у нас и заслузујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Морално Стање Политике

18.01.2015 20:08

Кад год видим премијерку, ону сто купљене посланике назива папцима (а ту и јесте у праву, јер ста је друго људско смеце које гласове које је добило на изборима, обецавајуци нам промјене, набоље, продаје за лицну корист) и кад цујем каквим се ријецником слузи и кад јој видим ону њуску, која се увијек усиљи кад лазе или говори полуистине, тако ме подсјеца на мравоједа. Да извине мравојед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИКРЕТ

18.01.2015 20:09

Из поузданих извора дознајем, да је Игор добио стотине страница инкриминирајуце документације против Милета од истог извора као и Кебо.Поциње схоwтиме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

18.01.2015 20:44

Без промјена нема напретка, то и врапци знају и тако пјевају, али ко их слуша. Дотична 'објава' и Богојављенска ноћ, каква коинциденција. И почетак рада амбасадорке фром УСА, најаве будућих корака, да ли је и то коинциденција. Али ако, и нека, 'зора пуца биће дана...', како то давно записа П.Прерадовић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уланбатор

18.01.2015 20:45

Ма не дирајте Милета. Јесу ли Срби након Брозове смрти годинама тандрљали мантру: "Ипосле Тита ТИТО" и сад кад су то добили ви би злобни појединци да ту зељу српског народа покварите. Трабуњате о некаквој пидзами , цеткизи за зубе ,Туњицама,Фоци. Баталите то. Оставите цовјека на миру нек бар он и његови узивају кад другима то није судјено. А без њега ко це нам бити Тито - после ТИТА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови смјер

18.01.2015 21:18

СНСД је готов. А без њих, ДНС и СП неће имати ни 3 посланика заједно. Најцрња ера се управо завршава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

18.01.2015 21:20

Ако нам је љигави Радојичић нада,свака нада је изгубљена.А Рајко Васић.ФУУУЈ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.01.2015 21:22

Господине Васковићу,кога Ви то називате Баронима?Двојицу пацова који напуштају брод који тоне!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гашпар

18.01.2015 21:26

Зато није довољно да се он повуче са чела СНСД-а, већ је минимум да се одмах повуче са свих функција, како страначких, тако и ентитетске. Само у тој ситуацији, може се очекивати заустављање даљег растакања и СНСД-а и РС и српског националног бића. Ово је најбољи дио текста, свака част...

ОДГОВОРИТЕ
Name

прелаз

18.01.2015 21:47

Није постено напустати брод који тоне,а други га насукали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ебола

18.01.2015 22:06

Е да је на форуму било оволико коментара гдје и коме треба помоци док су поплаве биле......Какви смо и добро нам је. Милокрад, Крадојциц, Крадмановиц...индивидуе какве заслузујемо. Јадан Бог са нама а ими са њим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

18.01.2015 22:25

Замилила бих дотицну особу која користи мој идентитет да убудуце надје себи другог покојника....ниси смијесан(а)али ни мало.Хвала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

прелаз

18.01.2015 22:33

Има цовјек и профил на Твитеру? Опаааа бато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Закључак

18.01.2015 22:58

Распад секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бк

18.01.2015 23:50

Шта је ово, да није неки фол ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2015 00:14

Полако људи са Васицем и Радојцицем јер су обојица у врху СНСД-а годинама. Ово је јос једна Додикова манипулација у коју се видим сви пецају... Сценарио је разрадјен од Додика и његових пулена Васица, Радојцица, Копање...и сада се спроводи са једним циљем да на крају нико не буде ухапсен и да се све фино истрзује са другом страном, а која подразумјева да Баја остане слободан, као и његови кумови и тајкуни Станковиц, Каја....Ниста није поцело и неце само ова два лика, јер сви ораха имају. Радмановиц је један од најбогатијих људи у Српској и не пада му напамет да се ствари заљуљају, јер оде на Туњице са другом Зељком Ковацевицем. Само полако и видјецете како Баја кроји мрезу у коју се лове сви пореду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дринић

19.01.2015 01:48

Не смије се Игор јавити нити шта рећи, док му зена не дозволи. Храбар је Игор, док јуначко срце у њему куца он не излази испод сукње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луда Милојка

19.01.2015 02:46

Ово не мирисе на добро .ИЗГЛЕДА НЕ ВАЗИ ВИСЕ ОНА РИБАРСКА---РИБА СЕ ЛОВИ У МУТНОМ.ВОДА ПОСЛА ДА СЕ БИСТРИ--УСКОРО ЦЕ ИЗГЛЕДАТ КАО КРИСТАЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

19.01.2015 06:34

Само хапсити лопове и Додика,Радојицица,Васица.Онда ове мале криминалце црвене секте,Радомира Сладоја Дебу из Калиновика кога подрзава Баја у рату настрадао пљацкајуци Српски стан,покуповао цијели Калиновик од опстинских пара и компензација силних од Сумског газдинства Зеленгора Калиновик заједно са Драгомирим Гаговицем прелетацем из странке у странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ма ја ба

19.01.2015 06:53

Казе Додик у Телерингу: "Ја сам за фигхт". Не волим га, али ту храброст му цијеним. Улизица дефинитивно није!!! А ове двије гњиде нека се усуде и нека му то казу у лице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

19.01.2015 07:01

...И опет Црногорац!У све су се умјешали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

не бих се сложио

19.01.2015 07:22

"ма ја ба", Додик је највећа улизица медју политичарима, кад му треба (Случај Вучић и избори). А пљује највише док може, а и ако би се опет указала прилика. Ал неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СОФРОНИЈЕ

19.01.2015 08:02

Све до сада сам мислио да постоји један барон Минхаузен,а сад Васковић каже да имају два.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реалан

19.01.2015 08:27

За очекивати је било да се и игор напокон пробуди, мада је требао давно то учинити. Штакори су намирисали катастрофу па сад сви гледају како д анапусте брод који тоне. Ипак, за Доду ће највећи ударац бити кад му цвијановићка забије нож у чеђа. Бит ће "зар и ти сине Жељко" :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

19.01.2015 09:08

НАРОДЕ ЗАР ИМА ИКО ПОШТЕН У СНСД-у. ОД ОНОГ НАЈОБИЧНИЈЕГ ГЛАСАЧА-НАВИЈАЧА ПА КРОЗ СВЕ СТРУКТУРЕ ДО МИНИСТАРА И ПРЕДСЈЕДНИКА СВИ СУ ЛОПОВЧИНЕ, СВКАО ПРЕМА МОГУЋНОСТИМА. СА ЊМА НЕМА НАМ ЖИВОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трећи човјек

19.01.2015 10:01

Има ли назнака да ће се јавити и други чланови извршног одбора СНСДа и затражити дератизацију странке? Или их је Миле превише задужио и застрашио? Који су то људи за које се претпоставља да ће подржати Васића и Радојичића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ посланик

19.01.2015 11:00

Тачно је. Богданић је Теслићу обећао куле и градове, а сад се крије од својих чланова. Млади Теслићани су све више уз СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

19.01.2015 12:21

СВЕ је то го лопов до лопова. Сад он као постен, а са Додиком је опљацко народ, па види да Додик пада, а он трази сансу да и даље без њега пљацка сиротињу рају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

19.01.2015 12:22

"СНСД је замислив без Додика, али без Васића је незамислив, ма шта ко о њему мислио и на основу тога износио закључке у јавној сфери.".Овакву глупост може да извали само Васковић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈБГ

19.01.2015 13:14

Све ово треба овом народу Баја и Бајици куповали их за изборе за 20 КМ.ТРПИТЕ БАЈУ ЈОС 4 ГОДИНЕ ТАКО ДА ЗА СЛЕДЕЦЕ ИЗБОРЕ НЕЦЕ МОЦИ НИКОГА ДА КУПИ ЈЕР ЦЕМО СВИ ПОМРИЈЕТИ,СВАКИ ДАН ПО НЕКОЛИКО САМОУБИСТАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН СДС

19.01.2015 14:06

ВАСИЋУ К... ЈЕДНО. ОПЕТ ЗАЈЕБАВАШ ПРЕДЈЕДНИКА ДОДИКА. САД ЋЕШ ЗА ПРАВЕ У ЗАТВОР. МИСЛИО СИ ПРОЋИ ОНАКО, ДОСТА ЈЕ БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

19.01.2015 14:07

Моземо ми да писемо колико хоцемо али нам је одзвонило у насој РС. Осудјени смо на пропаст, и лагано умирање у биједи и јаду, а засто и за кога незнамо, а они знају засто и за колико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

воx

19.01.2015 18:05

прехлађени ужива

ОДГОВОРИТЕ
Name

иигор

19.01.2015 21:06

а ко је тај Додик?

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

19.01.2015 22:15

Сви српски преседници су заврсили у затвору па овај це!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрзавам

20.01.2015 09:08

Слазем се с тобом од првог до задњег слова. Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гроф

20.01.2015 19:45

Гдје Додик да иде??? Па има јос ста да се покраде па це тек онда да испари у виду магле ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

пази бандера

20.01.2015 21:25

Шта је и када рекао ??? Никад нисам чуо јавну изјаву.

ОДГОВОРИТЕ