Nakon Vasića, oglasio se i Radojičić: "Dodik treba da ide"

Rajko Vasić iznio je javno jasan i nedvosmislen stav da „Dodik više ne treba da bude predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata!"

Republika Srpska 19.01.2015 | 07:25
Nakon Vasića, oglasio se i Radojičić: "Dodik treba da ide"

U sažetoj i sistematičnoj analizi stanja i djelovanja SNSD-a, koju je objavio na svom blogu, Vasić je hirurški precizno otvorio sva kancerogena tkiva stranke i dijagnostikovao da je Dodik primarni tumor. Koji treba odmah otkloniti, kako ne bi čitav organizam doživio fatalan kraj.

Rajko Vasić nije bilo ko u SNSD-u: on je jedan od najzaslužnijih funkcionera koji su tu stranku digli do neslućenih visina, ugrađujući u nju kompletan život - energiju, znanje, iskustvo i ogroman rad. Vasić je jedna od ključnih osovina koja pokreće SNSD, ali koja nikada nije bila u prvom planu i koja je, nerijetko, lomljena od javnosti, jer je na sebe preuzimala odgovornost drugih dijelova tog mehanizma.

SNSD je zamisliv bez Dodika, ali bez Vasića je nezamisliv, ma šta ko o njemu mislio i na osnovu toga iznosio zaključke u javnoj sferi. Kada taj i takav Rajko Vasić, koji je za SNSD stavljao glavu, tamo gdje drugi nisu htjeli da idu sa najnovijim tenkom, javno saopšti da Dodik više ne treba da bude predsjednik SNSD-a, onda je to znak svijesti da je ta stranka došla do trenutka kada se mora odlučiti da li se opredjeljuje za politički život, a uslov je žrtvovanje Dodika, ili za fatalizam i nestanak, koji podrazumijeva istrajavanje na Dodikovoj antipolitici, koja je pod njegovim vođstvom “postala poligon za individualno političko okorištavanje bez organizacionog pokrića i soliter sa sobama punim promaje”.

“Ovo je najbolja, sistematična analiza stanja u SNSD ikad napisana”, ocijenio je na svom tviter profilu Igor Radojičić Vasićev tekst. Učinio je to brzo, čak prebrzo, netom nakon objavljivanja analize, da bi se tu moglo raditi o pukom komplimentiranju stranačkom drugu, sa kojim baš i nije bio u ljubavi svih prethodnih godina. 

Dva Barona SNSD-a, što Vasić i Radojičić jesu, tako su javno pozvali Dodika da odstupi. Dva Barona, što je vrlo značajno za cijelu ovu kompleksnu priču, predstavljaju dva krila Saveza nezavisnih socijaldemokrata, koja su nerijetko unutar stranačkog mehanizma bili u sukobu. Vasić predstavlja Stranku nezavisnih socijaldemokrata, a Radojičić Demokratsku socijalističku partiju, koje zajedno čine Savez.

 Za ova Dva Barona, što je najvažnije, nikada se nisu vezale niti se vežu bilo kakve kriminalne afere. Svijest u oba krila Saveza da Dodik mora da ode, notorno je svjedočanstvo da je SNSD već u agregatnom stanju truleži, koje obećava brzi kraj toj stranci poput onog koji je doživjela Demokratska stranka Borisa Tadića.

 Sasvim je drugo pitanje koliko je pravovremena akcija Vasića i Radojičića (on se nakon izbora potpuno distancirao od Dodika). Usudio bih se reći da je veoma veoma zakašnjela i da se spasavanje SNSD-a odvija na matrici – spasi što se spasit može. A ne može puno.

Naravno, pitanje je i Radojičićeve i Vasićeve odgovornosti za stanje u kojem su SNSD i cijela Republika Srpska, jer su godinama uzmicali pred Dodikovom privatizacijom svega postojećeg u ovom entitetu. I samog entiteta i SNSD-a. Međutim, to sada nije tema i ona će se nametnuti u vremenu koje dolazi, sama od sebe.

Klučan je zaključak Barona da je Dodik najveća prijetnja i opasnost po SNSD i glavni uzrok skorog nestanka te stranke sa političke mape. I ne samo stranke, već i entiteta, jer je u proteklih devet godina Dodik uspio da Republiku Srpsku izjednači sa SNSD-om i oba subjekta uruši do granice nestanka.Dodik nije samo prijetnja SNSD-u i RS, on je regionalna smetnja i najveći srpski nacionalni problem.

Zato nije dovoljno da se on povuče sa čela SNSD-a, već je minimum da se odmah povuče sa svih funkcija, kako stranačkih, tako i entitetske. Samo u toj situaciji, može se očekivati zaustavljanje daljeg rastakanja i SNSD-a i RS i srpskog nacionalnog bića.  

Dodik je od istorijskog vođe SNSD-a došao do pozicije istorijske smetnje i nikakva počasna mjesta i pozicije tu smetnju ne mogu ublažiti. Bilo bi to kao privijanje bokvice na dekapitirano tijelo, u očekivanju da glava ponovo nikne.

Jasno je to i Vasiću i Radojičiću!

slobodanvaskovic.blog

Komentari / 89

Ostavite komentar
Name

sasars

18.01.2015 14:31

Sledeći sastanak izvršnog odbora SNSD-a - u zatvoru!

ODGOVORITE
Name

ccc

18.01.2015 14:32

Treba treba...dovoljno je upropastio drzavu!!!!

ODGOVORITE
Name

AG

18.01.2015 14:35

Napokon da je probijen led, sad ce i drugi clanovi SNSD imati hrabrosti da se izjasne protiv stranke…

ODGOVORITE
Name

sasars

18.01.2015 14:35

Tačno ko' da sam naslutio radojičića na ovom tekstu o vasiću...

ODGOVORITE
Name

Istina

18.01.2015 14:35

Koja je taj Dodik lopovcina al prava ona hajducka faca

ODGOVORITE
Name

Ovce

18.01.2015 14:38

Ja mu se samo u jednom divim i zato je za mene kralj ...divim mu se kako uspjesno narod vuce za nos al nece jos dugo!

ODGOVORITE
Name

zvornik

18.01.2015 14:38

I tebe Igore treba hapsiti odmah posle bajinog odstupanja.

ODGOVORITE
Name

vojnik

18.01.2015 14:39

E moj Vaskoviću,lažovčino

ODGOVORITE
Name

даће Бог

18.01.2015 14:40

Епилог је јасан, али ко може да израчуна колику штету су урадили Баја и његови сателити Павић и Ђокић, све треба пред суд и јавности и остале судове, па да одговарају и макар врате дјелић похараног од овог напаћеног народа, нада последња умире???

ODGOVORITE
Name

Sime

18.01.2015 14:40

Sad počinje spasavanje iz broda koji tone .... ama slušajte lopovi, do neki dan ste se kleli u najvećeg srpskog dušmanina koji vam džepove napuni,a sad kad nema više odakle da vam puni, nego traži da praznite iste džepove, bacate drvlje i kamenje. Nista vi ništa bolji od njega, ja bi sve vas u zatvor pa se dogovorite tamo ko je šta ..... BANDO CRVENA!!!!!!!!!!1

ODGOVORITE
Name

Pravda

18.01.2015 14:44

Treba da ide ali u ZATVOR a ne za počasnog predsjednika. Svi koji su učestvovali i učestvuju u PLJAČKI NARODNOG treba da odgovaraju. VRATIMO POVJERENJE U INSTITUCIJE.

ODGOVORITE
Name

sejdo bajramovic

18.01.2015 14:44

Digli se istrošeni socijalisti na zadnje noge. Još samo ali Radmanović koji je mozak operacije i to nedjeljom! Ovakva posla su nezamisliva bez Vasića. Dobar primjer kako se odsijeca ruka koja te hrani.

ODGOVORITE
Name

Ostoja

18.01.2015 14:53

Pretjeraše sa izmišljanjima. Ova Vaskovićeva informacija nastade u njegovom poslepodnevnom spavanju.

ODGOVORITE
Name

s. dodik

18.01.2015 14:54

Ovo su lažni profili. Neko pokušava da diskredituje ova dva čovjeka. Šta ja da radim sad, kome da se priklonim. Valjda će da me prime u red poštenih i nekorumpiranih ljudi u SNSD-u. Pa sve sam pošteno radio u moja dva mandata. Predstavljao građane, bavio se isključivo poslaničkim poslovima, a ne kao neki tajkunskim i privatnim bogaćenjem na račun slave, prezimena i partije. Razmišljam.

ODGOVORITE
Name

Radovan

18.01.2015 14:59

Ništa od svojih lopovluka nije mogao provesti bez Igora.

ODGOVORITE
Name

Snaga Naroda

18.01.2015 14:59

Otvara se Pandorina kutija. Sačuvajmo narod, na sve tri strane, od novog krvoprolića i bratoubilačkog rata. Niti jedan despot u istoriji nije mirnim putem ustupio presto. Ovaj naš pogotovo neće. Ima armiju kriminalaca oko sebe i oni će ga braniti do poslednje marke. A puno je napljačkanih maraka. Pripremite se za dugu i iscrpljujuću borbu.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

18.01.2015 14:59

Nekad i novinari kažu istinu,a nekad kao i urednik INFORMERA.

ODGOVORITE
Name

mislim ja

18.01.2015 15:04

Sad bi svi da se odreknu VODE, dobiju oprost (da prodju sa 10 Zdravih Marija) i nikom nista. Pa koje onda krao i uništio RS. Marsovci???

ODGOVORITE
Name

Miko

18.01.2015 15:10

Najbolji nacin da se rijsi kriza je sledeci: Radojicic sa 8 narodnih poslanika izlazi iz SNSD-a, priklanja se SZP i postaje premijer u novoj skupstinskoj vecini.

ODGOVORITE
Name

vaskrsija

18.01.2015 15:11

A ovaj Radojicic nasao tek sad da to kaze! Par mjeseci nakon izbora?! LICEMJERJE I KUKAVICLUK!

ODGOVORITE
Name

snsd

18.01.2015 15:11

Dodik kad nekoga ogovara ljulja se sa noge na nogu kao Medvjed i nazor se smeje misli damu to dolikuje nije za političara

ODGOVORITE
Name

Luka

18.01.2015 15:18

Predsjednik države i Premijer ne može da bude ujedno i predsjednik svoje stranke jer jednu od te dvije funkcije neće valjano obavljati. Obično se to kroz istoriju dešavalo da se ova mnogo važnija funkcija predsjednikovanja ne obavlja kako treba, a to je Predsjednik države ili Premijer.

ODGOVORITE
Name

Nikola

18.01.2015 15:22

Dodika na Tunjice da objasni gdje su pare sto pokrade?

ODGOVORITE
Name

boban

18.01.2015 15:26

Kao neko iz Saveza, odmah potpisujem da Igor sa 8 poslanika izađe iz te ludnice koja čini vlast, da mu se da premijersko mesto, i da se odmah ta bagra sa Đokićem, Pavićem i trabantima Ademom i papcima stavi u istoriju. Naravno, posle se pokreću istražne radnje i svi koji su krivi na Tunjice i Foču.

ODGOVORITE
Name

Stevan

18.01.2015 15:34

Ti si moj Igore zajedno sa Dodikom krao ovaj narod, pa zato zajedno ti i on u jednu celiju.

ODGOVORITE
Name

marko

18.01.2015 15:49

Ako Dodik neće podnijeti ostavku onda pozivam narod Republike Srpske da idemo na ulice i tu ostanemo sve dok Dodik ne bude uhapšen pod operacijom "Proljeće dolazi".

ODGOVORITE
Name

dss

18.01.2015 15:49

E, ne znam šta da kažem,samo me interesuje jesu li i ovo Tarabići mogli predvidjeti. Nisam sujevjeran,ali izgleda da su pogodili.

ODGOVORITE
Name

ĐURĐA I M

18.01.2015 15:59

NIŠTA MANJE ZLA REPUBLICI SRPSKOJ OD DODIKA NIJE NANIO PAVIĆ,PAVIĆ JE NANIO JOŠ VEĆE ZLO,ZATO ŠTO JE POMAGAO DODIKU A I ON SAM KRAO ,NIJEDAN KRIMINAL U SKUPŠTINI NIJE MOGAO PROĆI BEZ OVOG ISTOG RADOJČIĆA I POSLANIKA MARKA PAVIĆA.

ODGOVORITE
Name

Twiter

18.01.2015 15:59

Nemoj da sutra Radojičić izadje sa obavještenjem da mu je neko provalio u profil na twiteru pa bez njegovom znanja komentarisao Vasićeve izjave

ODGOVORITE
Name

Asanz

18.01.2015 16:10

Sta kazete, Radojicicu mjesto premijera? Pa da li je vama mozak iscurio na slamku? Taj Igor je godinama bio njegov najvazniji igrac. Na sud komplet SNSD, da odgovaraju za organizovani kriminal, politicku korupciju, kupovinu papaka, nepotizam, mafijanje u vidu prikrivanja dokaza i nezainteresovanosti za otkrivanje ubistva Milana Vukelica. Sve je to ista bagra. 9 godina su oni radili zajedno i sad odjednom ovi posteni, a ovi drugi nisu!? Ma hajde. Sve na sud, pa i ovog Vasica, ideoloskog osnivaca te mafijaske organizacije. Dodika na celo kao pocasnog vodju te mafije, zatim Radmanovica, Zeljku, Radojicica, i naravno Spirica najveceg ljigavca kog sam ikad vidio. A za njima u kolonu sve kumove, sestrice, bratice, sinove i kceri, punce i svekrve.. SVE NA SUD I U ZATVOR NA DUGOGODISNJE ROBIJE zbog pljackanja i obmanjivanja sopstvenog naroda, nepotizma i korpucije. Njihove radnje su ravne veleizdaji i za to ih treba teretiti izmedjuostalog. Bagra kleptomana i seljaka. NA ROBIJU SVE.

ODGOVORITE
Name

Миле

18.01.2015 16:11

Једино Додик ваља у Српској од политичара, све остало је смешно, зато су се и обрушили на њега разни страни плаћеници.

ODGOVORITE
Name

Twiter RADOJIČIĆ

18.01.2015 16:13

Radojičiću, nije dovoljno da se oglašavaš samo sa twitera, mada se nadamo da je to tvoja poruka i da ti neko nije provalio šifru. Izađi u javnost i glasno reći "popu pop bobu bob". Ovako sve će se završiti na "tresla se gora rodio se miš".

ODGOVORITE
Name

snsd laktasi

18.01.2015 16:29

Ujedinite se Vasiću i Radojičiću i osnujte novu stranku.

ODGOVORITE
Name

Pop Mico

18.01.2015 16:32

"Snila baba sto bi rada bila" Jos ste vi djeca za Dodika.

ODGOVORITE
Name

Boki

18.01.2015 16:34

Lopovi svih zemalja, uozbiljite se.

ODGOVORITE
Name

Mikailo

18.01.2015 16:49

@Miko: kojih 8 poslanika? Nabroj bar jednog koji bi krenuo za Radojicicem. I gdje si procitao da je Radojicic rekao da treba Dodika smijeniti? Za tako nesto treba imati kohones.

ODGOVORITE
Name

poslanik

18.01.2015 16:55

Dragan Bogdanic unistio SNSD u Teslicu

ODGOVORITE
Name

Propast SNSD-a

18.01.2015 16:58

Nisu ni prvi ni poslednji koji su bili u visinama, a potom strmoglavo krenuli nazad. Sve stranke su tako prolazile, ali ih prepoznajemo po nečemu, tj.šta su ostavili iza sebe. Vrijeme će pokazati šta je ostavio SNSD. Pridružite se promjenama

ODGOVORITE
Name

Geography

18.01.2015 17:12

Sta kažu SNSD konkubine iz PSBiH Dušanka Majkić i Milica Marković, poznate po grčevitoj borbi za moral i čast Baje Dodika!?

ODGOVORITE
Name

rajko

18.01.2015 17:24

E moji ljudi sve nam je ovo pisao i govorio Gligoric a Dodik i ovi iz snsd ga izbacise iz stranke samo zato sto im je rekao da su politicka mafija.Svi smo mi jadnici kada sve to podnosimo.

ODGOVORITE
Name

sokocanin

18.01.2015 17:56

Ako Radojičić osnuje svoju stranku, znam da će Čolović ostati bez SNSD-a u Sokocu. Svi će put pod noge. Dobro bi bilo i kada bi preuzeo SNSD. Tada bi se stalo u kraj Čolovićima, jer ih Baja štiti. Igor je pametan čovjek. Zna šta radi.

ODGOVORITE
Name

Sinny Boy

18.01.2015 17:57

Već dve godine govorim da će SNSD da ode sa vlasti jedino ako se pocjepa na dve parije.Tako su pocijepali SDS,SDA,SP,HDZ,SRS Srbije....Ne zaboravite,Radojičić i Radmanović su se naknadno priključili Dodiku pa će tako i otići od njega.Prognoza:do kraja godine raspada se SNSD na dve partije.Biće zanimljivo ko će iz SNSDa preći u novi Radojičićev tabor.Radojičić je jedini političar koji je omiljen (ili nije omražen) i u opoziciji i u poziciji.

ODGOVORITE
Name

Miki

18.01.2015 18:24

Ovo je sve odlučilo.SNSD uskoro ostaje bez većine u Parlamentu. Radojičić izlazi sa sedam, osam poslanika samo je pitanje vremena kad. GO SNSD Banja Luka takođe u raskolu... Zaključak. Crvenima se crno piše na lokalnim izborima. Možda izgube i u Banja Luci.

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

18.01.2015 18:35

Ovo što su uradili Radojičić i Vasić je najvažniji politički događaj u Republici Srpskoj u zadnjih 10 godina. Ovim njihovim potezom konačno otpočinju promjene. Ovim Mladen Bosić dobija većinu u Parlamentu Republike Srpske. Ovim sve počinje ići drugim smjerom.

ODGOVORITE
Name

Jado

18.01.2015 18:52

Sada ti Mile ne valja ..a kada si lupao čekićem 8 godina Mile je bio dobar ..kupi ti novu pidžamu i četkicu za zube,trebaće ti ..

ODGOVORITE
Name

snsd 2001

18.01.2015 18:57

slavica jovanovic je unistila bratunacki snsd.miladin jovanovic smjenjen s mjesta pred oo sa 2800 glasova a doveo slavicu iz caviceve partije s 200 glasova.a zbog prelaska u snsd dobila za muya posao i za pola svoje familije.e takvi su nas unistili.

ODGOVORITE
Name

kamikaza

18.01.2015 19:01

Ma da. Godinama si mahao cekicem i cutao, dok je narod cvilio a Vi se bogatili. I sad si kao progledao. Moralnu bijedu kao vasa u SNSD nemoze nadomjestiti nikakvo posipanjem pepela. Tipicno za vas, uvijek je neko drugi kriv. Umjesto da podrzite i ohrabrite organe vlasti da rade svoj posao, duveli ste kumu pod rep jer je i vama toplo bilo. A sad malo zahladilo jer evropa sprema cistku u BiH. Samo vas je sramota da to priznate jer vam je obraz djon. Kakav god vam je sef, trebaliste ga na finjaka skloniti a ovako...tipicno za SNSD koza nostru.

ODGOVORITE
Name

Homo sapiens

18.01.2015 19:08

Vasic = Radojicic = Dodik

ODGOVORITE
Name

Novica

18.01.2015 19:15

Zaboraviće Igor i Rajko šta su govorili kad ih sada izriba premijerka!

ODGOVORITE
Name

Olja

18.01.2015 19:19

Pa, otkud to gospoda sad da se oglase? Sta su radili sve ove prethodne godine? Naravno, uzivali zahvaljujuci visokim platama i privilegijama, a sad kad im je, vjerovatno, izmakla zeljena fotelja odlucise da se oglase.

ODGOVORITE
Name

RE SASARAS

18.01.2015 19:29

SVAKA CAST ALI DODIK JE ALFA I OMEGA I NEMOZE MU NIKO NISTA A TI CES PRIJE U ZATVOR NEGO DODIK

ODGOVORITE
Name

Radovanokio

18.01.2015 19:32

Mile je nas predsjednik, frisko izabran, pobjedio je na zovegu, al je pobjedio. Postavio nam je i onu muskobanjastu zenetinu za premijerku- i to evo 2. put, a da je nismo birali. Eto za sta nas drzi nas predsjednik. Kakvi smo mi, takvog prvog u nas i zasluzujemo.

ODGOVORITE
Name

Moralno Stanje Politike

18.01.2015 20:08

Kad god vidim premijerku, onu sto kupljene poslanike naziva papcima (a tu i jeste u pravu, jer sta je drugo ljudsko smece koje glasove koje je dobilo na izborima, obecavajuci nam promjene, nabolje, prodaje za licnu korist) i kad cujem kakvim se rijecnikom sluzi i kad joj vidim onu njusku, koja se uvijek usilji kad laze ili govori poluistine, tako me podsjeca na mravojeda. Da izvine mravojed.

ODGOVORITE
Name

SIKRET

18.01.2015 20:09

Iz pouzdanih izvora doznajem, da je Igor dobio stotine stranica inkriminirajuce dokumentacije protiv Mileta od istog izvora kao i Kebo.Pocinje showtime.

ODGOVORITE
Name

Dva crna gavrana

18.01.2015 20:44

Bez promjena nema napretka, to i vrapci znaju i tako pjevaju, ali ko ih sluša. Dotična 'objava' i Bogojavljenska noć, kakva koincidencija. I početak rada ambasadorke from USA, najave budućih koraka, da li je i to koincidencija. Ali ako, i neka, 'zora puca biće dana...', kako to davno zapisa P.Preradović.

ODGOVORITE
Name

Ulanbator

18.01.2015 20:45

Ma ne dirajte Mileta. Jesu li Srbi nakon Brozove smrti godinama tandrljali mantru: "Iposle Tita TITO" i sad kad su to dobili vi bi zlobni pojedinci da tu zelju srpskog naroda pokvarite. Trabunjate o nekakvoj pidzami , cetkizi za zube ,Tunjicama,Foci. Batalite to. Ostavite covjeka na miru nek bar on i njegovi uzivaju kad drugima to nije sudjeno. A bez njega ko ce nam biti Tito - posle TITA?

ODGOVORITE
Name

Novi smjer

18.01.2015 21:18

SNSD je gotov. A bez njih, DNS i SP neće imati ni 3 poslanika zajedno. Najcrnja era se upravo završava.

ODGOVORITE
Name

pop

18.01.2015 21:20

Ako nam je ljigavi Radojičić nada,svaka nada je izgubljena.A Rajko Vasić.FUUUJ!

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

18.01.2015 21:22

Gospodine Vaskoviću,koga Vi to nazivate Baronima?Dvojicu pacova koji napuštaju brod koji tone!?

ODGOVORITE
Name

Gašpar

18.01.2015 21:26

Zato nije dovoljno da se on povuče sa čela SNSD-a, već je minimum da se odmah povuče sa svih funkcija, kako stranačkih, tako i entitetske. Samo u toj situaciji, može se očekivati zaustavljanje daljeg rastakanja i SNSD-a i RS i srpskog nacionalnog bića. Ovo je najbolji dio teksta, svaka čast...

ODGOVORITE
Name

prelaz

18.01.2015 21:47

Nije posteno napustati brod koji tone,a drugi ga nasukali.

ODGOVORITE
Name

ebola

18.01.2015 22:06

E da je na forumu bilo ovoliko komentara gdje i kome treba pomoci dok su poplave bile......Kakvi smo i dobro nam je. Milokrad, Kradojcic, Kradmanovic...individue kakve zasluzujemo. Jadan Bog sa nama a imi sa njim.

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

18.01.2015 22:25

Zamilila bih doticnu osobu koja koristi moj identitet da ubuduce nadje sebi drugog pokojnika....nisi smijesan(a)ali ni malo.Hvala...

ODGOVORITE
Name

prelaz

18.01.2015 22:33

Ima covjek i profil na Tviteru? Opaaaa bato.

ODGOVORITE
Name

Zaključak

18.01.2015 22:58

Raspad sekte.

ODGOVORITE
Name

bk

18.01.2015 23:50

Šta je ovo, da nije neki fol ?

ODGOVORITE
Name

Savo

19.01.2015 00:14

Polako ljudi sa Vasicem i Radojcicem jer su obojica u vrhu SNSD-a godinama. Ovo je jos jedna Dodikova manipulacija u koju se vidim svi pecaju... Scenario je razradjen od Dodika i njegovih pulena Vasica, Radojcica, Kopanje...i sada se sprovodi sa jednim ciljem da na kraju niko ne bude uhapsen i da se sve fino istrzuje sa drugom stranom, a koja podrazumjeva da Baja ostane slobodan, kao i njegovi kumovi i tajkuni Stankovic, Kaja....Nista nije pocelo i nece samo ova dva lika, jer svi oraha imaju. Radmanovic je jedan od najbogatijih ljudi u Srpskoj i ne pada mu napamet da se stvari zaljuljaju, jer ode na Tunjice sa drugom Zeljkom Kovacevicem. Samo polako i vidjecete kako Baja kroji mrezu u koju se love svi poredu.

ODGOVORITE
Name

Drinić

19.01.2015 01:48

Ne smije se Igor javiti niti šta reći, dok mu zena ne dozvoli. Hrabar je Igor, dok junačko srce u njemu kuca on ne izlazi ispod suknje.

ODGOVORITE
Name

Luda Milojka

19.01.2015 02:46

Ovo ne mirise na dobro .IZGLEDA NE VAZI VISE ONA RIBARSKA---RIBA SE LOVI U MUTNOM.VODA POSLA DA SE BISTRI--USKORO CE IZGLEDAT KAO KRISTAL.

ODGOVORITE
Name

Borac

19.01.2015 06:34

Samo hapsiti lopove i Dodika,Radojicica,Vasica.Onda ove male kriminalce crvene sekte,Radomira Sladoja Debu iz Kalinovika koga podrzava Baja u ratu nastradao pljackajuci Srpski stan,pokupovao cijeli Kalinovik od opstinskih para i kompenzacija silnih od Sumskog gazdinstva Zelengora Kalinovik zajedno sa Dragomirim Gagovicem preletacem iz stranke u stranku.

ODGOVORITE
Name

ma ja ba

19.01.2015 06:53

Kaze Dodik u Teleringu: "Ja sam za fight". Ne volim ga, ali tu hrabrost mu cijenim. Ulizica definitivno nije!!! A ove dvije gnjide neka se usude i neka mu to kazu u lice.

ODGOVORITE
Name

p

19.01.2015 07:01

...I opet Crnogorac!U sve su se umješali!

ODGOVORITE
Name

ne bih se složio

19.01.2015 07:22

"ma ja ba", Dodik je najveća ulizica medju političarima, kad mu treba (Slučaj Vučić i izbori). A pljuje najviše dok može, a i ako bi se opet ukazala prilika. Al neće.

ODGOVORITE
Name

SOFRONIJE

19.01.2015 08:02

Sve do sada sam mislio da postoji jedan baron Minhauzen,a sad Vasković kaže da imaju dva.

ODGOVORITE
Name

realan

19.01.2015 08:27

Za očekivati je bilo da se i igor napokon probudi, mada je trebao davno to učiniti. Štakori su namirisali katastrofu pa sad svi gledaju kako d anapuste brod koji tone. Ipak, za Dodu će najveći udarac biti kad mu cvijanovićka zabije nož u čeđa. Bit će "zar i ti sine Željko" :)

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

19.01.2015 09:08

NARODE ZAR IMA IKO POŠTEN U SNSD-u. OD ONOG NAJOBIČNIJEG GLASAČA-NAVIJAČA PA KROZ SVE STRUKTURE DO MINISTARA I PREDSJEDNIKA SVI SU LOPOVČINE, SVKAO PREMA MOGUĆNOSTIMA. SA NJMA NEMA NAM ŽIVOTA.

ODGOVORITE
Name

Treći čovjek

19.01.2015 10:01

Ima li naznaka da će se javiti i drugi članovi izvršnog odbora SNSDa i zatražiti deratizaciju stranke? Ili ih je Mile previše zadužio i zastrašio? Koji su to ljudi za koje se pretpostavlja da će podržati Vasića i Radojičića?

ODGOVORITE
Name

RE poslanik

19.01.2015 11:00

Tačno je. Bogdanić je Tesliću obećao kule i gradove, a sad se krije od svojih članova. Mladi Teslićani su sve više uz SDS.

ODGOVORITE
Name

Serafim

19.01.2015 12:21

SVE je to go lopov do lopova. Sad on kao posten, a sa Dodikom je opljacko narod, pa vidi da Dodik pada, a on trazi sansu da i dalje bez njega pljacka sirotinju raju.

ODGOVORITE
Name

Boki

19.01.2015 12:22

"SNSD je zamisliv bez Dodika, ali bez Vasića je nezamisliv, ma šta ko o njemu mislio i na osnovu toga iznosio zaključke u javnoj sferi.".Ovakvu glupost može da izvali samo Vasković.

ODGOVORITE
Name

JBG

19.01.2015 13:14

Sve ovo treba ovom narodu Baja i Bajici kupovali ih za izbore za 20 KM.TRPITE BAJU JOS 4 GODINE TAKO DA ZA SLEDECE IZBORE NECE MOCI NIKOGA DA KUPI JER CEMO SVI POMRIJETI,SVAKI DAN PO NEKOLIKO SAMOUBISTAVA.

ODGOVORITE
Name

DRAGAN SDS

19.01.2015 14:06

VASIĆU K... JEDNO. OPET ZAJEBAVAŠ PREDJEDNIKA DODIKA. SAD ĆEŠ ZA PRAVE U ZATVOR. MISLIO SI PROĆI ONAKO, DOSTA JE BILO.

ODGOVORITE
Name

Savo

19.01.2015 14:07

Mozemo mi da pisemo koliko hocemo ali nam je odzvonilo u nasoj RS. Osudjeni smo na propast, i lagano umiranje u bijedi i jadu, a zasto i za koga neznamo, a oni znaju zasto i za koliko.

ODGOVORITE
Name

vox

19.01.2015 18:05

prehlađeni uživa

ODGOVORITE
Name

iigor

19.01.2015 21:06

a ko je taj Dodik?

ODGOVORITE
Name

roki

19.01.2015 22:15

Svi srpski presednici su zavrsili u zatvoru pa ovaj ce!

ODGOVORITE
Name

Podrzavam

20.01.2015 09:08

Slazem se s tobom od prvog do zadnjeg slova. Bravo

ODGOVORITE
Name

Grof

20.01.2015 19:45

Gdje Dodik da ide??? Pa ima jos sta da se pokrade pa ce tek onda da ispari u vidu magle ....

ODGOVORITE
Name

pazi bandera

20.01.2015 21:25

Šta je i kada rekao ??? Nikad nisam čuo javnu izjavu.

ODGOVORITE