Лалатовић одвео играче у Словенију

Црвено-бели отпутовали на први део припрема за пролећну сезону у Терме Чатеж.

Фудбал 18.01.2015 | 20:20
Лалатовић одвео играче у Словенију

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су у недељу на прву фазу зимских припрема, које ће обавити у Термама Чатеж. Они ће у Словенији боравити до 28. јануара.
Тренер Ненад Лалатовић на пут је повео 29 играча.

На списку су: Дамир Кахриман, Марко Петковић, Александар Луковић, Дарко Лазић, Богдан Планић, Саша Стојановић, Дарко Лазовић, Лука Јовић, Даниел Аврамовски, Саво Павићевић, Никола Антић, Мамаду Мбођ, Стефан Ђорђевић, Новак Мартиновић, Милош Цветковић, Милош Босанчић, Филип Манојловић, Џошуа Паркер, Михајло Ристић, Алексанадар Катаи, Вукан Савићевић, Вукашин Јовановић, Марко Тркуља, Душан Анђелковић, Марко Грујић, Ненад Гаврић, Александар Ковачевић, Ђорђе Деспотовић и Предраг Рајковић.

На списку нема имена нападача Фуада Саламија, који је после перипетија, и званично ставио потпис на уговор са Црвеном звездом.

Промоција Нигеријца требало би да буде одржана у понедељак у Љутице Богдана, али се он неће накнадно прикључити екипи на првом делу припрема јер нема визу за Словенију.

Црвена звезда ће током десет дана боравка у Словенији имати и три контролне утакмице - против Толмина, Анкарана и Копра.

Коментари / 0

Оставите коментар