Lalatović odveo igrače u Sloveniju

Crveno-beli otputovali na prvi deo priprema za prolećnu sezonu u Terme Čatež.

Fudbal 18.01.2015 | 20:20
Lalatović odveo igrače u Sloveniju

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u nedelju na prvu fazu zimskih priprema, koje će obaviti u Termama Čatež. Oni će u Sloveniji boraviti do 28. januara.
Trener Nenad Lalatović na put je poveo 29 igrača.

Na spisku su: Damir Kahriman, Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Bogdan Planić, Saša Stojanović, Darko Lazović, Luka Jović, Daniel Avramovski, Savo Pavićević, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Stefan Đorđević, Novak Martinović, Miloš Cvetković, Miloš Bosančić, Filip Manojlović, Džošua Parker, Mihajlo Ristić, Aleksanadar Katai, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Marko Trkulja, Dušan Anđelković, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević, Đorđe Despotović i Predrag Rajković.

Na spisku nema imena napadača Fuada Salamija, koji je posle peripetija, i zvanično stavio potpis na ugovor sa Crvenom zvezdom.

Promocija Nigerijca trebalo bi da bude održana u ponedeljak u Ljutice Bogdana, ali se on neće naknadno priključiti ekipi na prvom delu priprema jer nema vizu za Sloveniju.

Crvena zvezda će tokom deset dana boravka u Sloveniji imati i tri kontrolne utakmice - protiv Tolmina, Ankarana i Kopra.

Komentari / 0

Ostavite komentar