Требиње: Провалници однијели празне касе

Три непозната лица са фантомкама на главама су јутрос око 4,05 часова провалили у требињски маркет “Конзума” у непосредној близини самог центра града и однијели три металне ладице из три касе које се налазе у трговини, али у њима није било новца.

Република Српска 17.01.2015 | 16:17
Требиње: Провалници однијели празне касе

У Оперативном дежурству Центра јавне безбједности Требиње, гдје је потврђена крађа, кажу да су дојаву о провали добили од заштитарске службе надлежне за обезбјеђивање објекта, те да су провалници у унутрашњост ушли насилно, на улазна врата.

Најприје су онеспособљена улазна клизна врата помоћу подесног предмета, а онда су однијели ладице, за које је потврђено да у њима није остављан новац, наводе даље дежурни у ЦЈБ Требиње, гдје наводе и то да намирнице нису дирали, тако да пљачкаши од провале нису имали никакве користи.

Материјална штетета коју су проузроковали на улазним вратима и касама још се, према информацијама из ЦЈБ Требиње, утврђује и наставља се потрага за починиоцима.

Маркет Конзум је, након увиђаја, отворен и нормално ради, али запослени не желе да причају о овом немилом догађају, док у сусједној Кинеској продавнци кажу да су провалнике у унутрашњости снимиле камере, али да, наводно, нису постављене и вањске, тако да се не зна ни одакле су дошли ни гдје су побјегли провалници након крађе.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ееее

17.01.2015 15:32

Докле је дошло нигдје се зарадити не може, па што људи се дзаба мучише ? Што се Конзум обрука .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

17.01.2015 15:49

Нек их буде срамота како це оставит празне касе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ррр

17.01.2015 16:08

крадите ста стигнете немојте само убијати и од сиротиње узимати имате доста златара продавница вила само сисајте крупне рибе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арон

17.01.2015 18:00

Није вазно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ситно,сица,буранија

17.01.2015 19:19

Просло је време и нас лопова,реце ситни криминалац,ето јуце сам гурнуо руку у дзеп једном цовеку, не би ли несто украо и оста ми златан прстен,брат-брату вреди 100 евра.

ОДГОВОРИТЕ