Trebinje: Provalnici odnijeli prazne kase

Tri nepoznata lica sa fantomkama na glavama su jutros oko 4,05 časova provalili u trebinjski market “Konzuma” u neposrednoj blizini samog centra grada i odnijeli tri metalne ladice iz tri kase koje se nalaze u trgovini, ali u njima nije bilo novca.

Republika Srpska 17.01.2015 | 16:17
Trebinje: Provalnici odnijeli prazne kase

U Operativnom dežurstvu Centra javne bezbjednosti Trebinje, gdje je potvrđena krađa, kažu da su dojavu o provali dobili od zaštitarske službe nadležne za obezbjeđivanje objekta, te da su provalnici u unutrašnjost ušli nasilno, na ulazna vrata.

Najprije su onesposobljena ulazna klizna vrata pomoću podesnog predmeta, a onda su odnijeli ladice, za koje je potvrđeno da u njima nije ostavljan novac, navode dalje dežurni u CJB Trebinje, gdje navode i to da namirnice nisu dirali, tako da pljačkaši od provale nisu imali nikakve koristi.

Materijalna šteteta koju su prouzrokovali na ulaznim vratima i kasama još se, prema informacijama iz CJB Trebinje, utvrđuje i nastavlja se potraga za počiniocima.

Market Konzum je, nakon uviđaja, otvoren i normalno radi, ali zaposleni ne žele da pričaju o ovom nemilom događaju, dok u susjednoj Kineskoj prodavnci kažu da su provalnike u unutrašnjosti snimile kamere, ali da, navodno, nisu postavljene i vanjske, tako da se ne zna ni odakle su došli ni gdje su pobjegli provalnici nakon krađe.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

eeee

17.01.2015 15:32

Dokle je došlo nigdje se zaraditi ne može, pa što ljudi se dzaba mučiše ? Što se Konzum obruka .....

ODGOVORITE
Name

xx

17.01.2015 15:49

Nek ih bude sramota kako ce ostavit prazne kase

ODGOVORITE
Name

rrr

17.01.2015 16:08

kradite sta stignete nemojte samo ubijati i od sirotinje uzimati imate dosta zlatara prodavnica vila samo sisajte krupne ribe

ODGOVORITE
Name

Aron

17.01.2015 18:00

Nije vazno

ODGOVORITE
Name

Sitno,sica,buranija

17.01.2015 19:19

Proslo je vreme i nas lopova,rece sitni kriminalac,eto juce sam gurnuo ruku u dzep jednom coveku, ne bi li nesto ukrao i osta mi zlatan prsten,brat-bratu vredi 100 evra.

ODGOVORITE