Отети дјечак нашао оца након 24 године

Кинез, који је као четворогодишњак отет прије 24 године, коначно је пронашао свог биолошког оца.

Свијет 17.01.2015 | 09:49
Отети дјечак нашао оца након 24 године

Сун Бин (28) имао је свега четири године када је отет са тржнице гдје је његов отац имао тезгу, у кинеском граду Ченгду, у провинцији Сечуан.
Отмичари су га продали брачном пару без дјеце за 259 фунти.

Све ове године је живио у граду Сјужу, више од 10.000 километара далеко од свог родног града, пише Даилy Маил.

"Чињеница да су дали новац људима који су ме отели од мојих родитеља, значи да ће између мене и родитеља који су ме одгојили увијек постојати једна врста дистанце", каже Сун Бин и додаје: "Опет, са друге стране, морам признати да сам одрастао уз доста љубави и пажње које су ми поклањали. Ипак, одувијек сам знао да морам да нађем своје праве родитеље."

Тек када је био довољно стар да сам може да потражи биолошке родитеље, одлучио је да их тражи.

"То сам учинио тек када сам одрастао, јер сам желио да то учиним сам, а да притом не узнемиравам људе који су ме одгојили", каже он.

Сун Бин је почео да трага за родитељима 2010. године и тада је посало свој ДНК узорак Владиној бази података, да би му они јавили да су пронашли човјека са одговарајућом ДНК. Његов отац Ку (45) и мајка Ло провели су пуне четири године путујући Кином у нади да ће пронаћи сина јединца.

"Тих година сам радио на тржници, продавао поврће и увијек сам га водио са собом. Док сам радио са муштеријама, отмичари су искористили тренутак моје непажње и отели га. Све што ми је остало од њега јесте та слика снимљена непосредно пред нестанак. Имао је тада четири године и 15 дана", каже Ку који додаје да је његова жена умрла од туге за сином.
"Моја супруга и ја смо путовали широм земље и мислим да се она и разбољела од бриге за њим. Имала је честе несвјестице и вјерујем да је то и придонијело њеној прераној смрти", каже Ку.

Ку и Ло су коначно престали да трагају за сином 1995. године, након чега су добили још једно дијете, кћерку. Међутим, Ло није могла да преболи нестанак сина и умрла је од "сломљеног срца".

"Морао сам да престанем да га тражим, јер смо у међувремену добили кћерку и морао сам се бринути за дијете које сам имао, да јој пружим нормалне услове", каже Ку.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар