Нова талачка криза у Паризу

Наоружани мушкарац је данас око подне узео за таоце неколико људи у пошти у Коломбу у близини Париза, саопштили су полицијски извори, а за сада нема назнака да ли је овај инцидент повезан са прошлонедељним исламистичким нападима, преносе француски медији.

Свијет 16.01.2015 | 14:27
Нова талачка криза у Паризу

Талачка криза је почела нешто пре 12 сати, када се мушкарац са "ратним оружјем" (бомбе и "калашњиков") затворио у просторијама поште, како је рекао један од полицијских извора, који није могао да прецизира колико се особа налази унутар поште.

Неки од полицијских извора наводе да најмање једна наоружана особа држи као таоце две до пет особа, преноси "Фигаро".

Један хеликоптер безбедносних служби надзире ову зону.

Како се види на фотографијама постављеним на Твитеру, на листу места се налази велики број полицајаца, као и представника тужилаштва.

Агенција Тас с наводи, позивајући се на француску телевизију БФМ, да је "идентификовани мушкарац" узео таоце у пошти у Коломбу и да инцидент није терористичког карактера.

Отмичар је "разочаран у љубав", рекли су Либерасиону локални званичници. Тренутно је растројен и само прича о томе како му је срце сломљено.

Истовремено, медији наводе да је отмичар наоружан оружјем малог калибра и да је узео седам од осам талаца, преноси Тас с.

 

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мудрист

16.01.2015 14:03

Сацекајте са коментарима. Стране агенције преносе да је цовјек болестан и да нема везе са исламским фундаментализмом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

16.01.2015 14:30

Јок нема везе са исламом него са мојом бабом. Дај молом вас. Ал и треба им тако...нико нема право да врједја пророка мухамеда нити било кога другог. Муслимани су најбољи ратници и немозе им ники ниста...освијице цео свет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зулфикар

16.01.2015 14:44

маја; откуд теби толика писменост ??? поново у треци основне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Мају

16.01.2015 17:48

Маја је сваки дан пролазила поред школе али никад није ушла јер мисли да је најпаметнија на свету!

ОДГОВОРИТЕ