Nova talačka kriza u Parizu

Naoružani muškarac je danas oko podne uzeo za taoce nekoliko ljudi u pošti u Kolombu u blizini Pariza, saopštili su policijski izvori, a za sada nema naznaka da li je ovaj incident povezan sa prošlonedeljnim islamističkim napadima, prenose francuski mediji.

Svijet 16.01.2015 | 14:27
Nova talačka kriza u Parizu

Talačka kriza je počela nešto pre 12 sati, kada se muškarac sa "ratnim oružjem" (bombe i "kalašnjikov") zatvorio u prostorijama pošte, kako je rekao jedan od policijskih izvora, koji nije mogao da precizira koliko se osoba nalazi unutar pošte.

Neki od policijskih izvora navode da najmanje jedna naoružana osoba drži kao taoce dve do pet osoba, prenosi "Figaro".

Jedan helikopter bezbednosnih službi nadzire ovu zonu.

Kako se vidi na fotografijama postavljenim na Tviteru, na listu mesta se nalazi veliki broj policajaca, kao i predstavnika tužilaštva.

Agencija Tas s navodi, pozivajući se na francusku televiziju BFM, da je "identifikovani muškarac" uzeo taoce u pošti u Kolombu i da incident nije terorističkog karaktera.

Otmičar je "razočaran u ljubav", rekli su Liberasionu lokalni zvaničnici. Trenutno je rastrojen i samo priča o tome kako mu je srce slomljeno.

Istovremeno, mediji navode da je otmičar naoružan oružjem malog kalibra i da je uzeo sedam od osam talaca, prenosi Tas s.

 

 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mudrist

16.01.2015 14:03

Sacekajte sa komentarima. Strane agencije prenose da je covjek bolestan i da nema veze sa islamskim fundamentalizmom.

ODGOVORITE
Name

maja

16.01.2015 14:30

Jok nema veze sa islamom nego sa mojom babom. Daj molom vas. Al i treba im tako...niko nema pravo da vrjedja proroka muhameda niti bilo koga drugog. Muslimani su najbolji ratnici i nemoze im niki nista...osvijice ceo svet.

ODGOVORITE
Name

zulfikar

16.01.2015 14:44

maja; otkud tebi tolika pismenost ??? ponovo u treci osnovne.

ODGOVORITE
Name

Za Maju

16.01.2015 17:48

Maja je svaki dan prolazila pored škole ali nikad nije ušla jer misli da je najpametnija na svetu!

ODGOVORITE