Виктор: Хоћу ове сезоне много тога!

Српски тенисер Виктор Троицки рекао је после пласмана у финале АТП турнира у Сиднеју да је мотивисан да се ове сезоне врати на позицију коју је заузимао пре једногодишње суспензије.

Тенис 16.01.2015 | 14:00
Виктор: Хоћу ове сезоне много тога!

Троицки је кажњен 25. маја 2013. године због кршења антидопинг правила, јер на турниру у Монте Карлу није дао тражени узорак крви.

„Тешко је вратити се после паузе, желео сам да по повратку заиграм најбољи тенис и пружам боље партије у односу на претходни период. Веома сам мотивисан да у овој сезони урадим много тога", рекао је Троицки.

Српски тенисер је у полуфиналу победио Жила Милера из Луксембурга са 6:2, 6:4.

„Ово је за сада одличан турнир за мене, волим да играм овде, играо сам финале пре неколико година. Хвала навијацима, публика је увек уз мене и то је лепо видети", рекао је Троицки.

Он ће се у финалу састати са Казахстанцем Михаилом Кукушкином, који је победио Леонарда Мајера из Аргентине са 6:4, 6:4.

„Обојица само дошли из квалификација, одиграли смо много мечева, али осећам се свеже. Кукушкин је одличан играч и неће бити лако", поручио је Троицки. Турнир у Сиднеју игра се за наградни фонд од 439.405 долара.

Коментари / 0

Оставите коментар