Viktor: Hoću ove sezone mnogo toga!

Srpski teniser Viktor Troicki rekao je posle plasmana u finale ATP turnira u Sidneju da je motivisan da se ove sezone vrati na poziciju koju je zauzimao pre jednogodišnje suspenzije.

Tenis 16.01.2015 | 14:00
Viktor: Hoću ove sezone mnogo toga!

Troicki je kažnjen 25. maja 2013. godine zbog kršenja antidoping pravila, jer na turniru u Monte Karlu nije dao traženi uzorak krvi.

„Teško je vratiti se posle pauze, želeo sam da po povratku zaigram najbolji tenis i pružam bolje partije u odnosu na prethodni period. Veoma sam motivisan da u ovoj sezoni uradim mnogo toga", rekao je Troicki.

Srpski teniser je u polufinalu pobedio Žila Milera iz Luksemburga sa 6:2, 6:4.

„Ovo je za sada odličan turnir za mene, volim da igram ovde, igrao sam finale pre nekoliko godina. Hvala navijacima, publika je uvek uz mene i to je lepo videti", rekao je Troicki.

On će se u finalu sastati sa Kazahstancem Mihailom Kukuškinom, koji je pobedio Leonarda Majera iz Argentine sa 6:4, 6:4.

„Obojica samo došli iz kvalifikacija, odigrali smo mnogo mečeva, ali osećam se sveže. Kukuškin je odličan igrač i neće biti lako", poručio je Troicki. Turnir u Sidneju igra se za nagradni fond od 439.405 dolara.

Komentari / 0

Ostavite komentar