Шкулетић о Кини: Ма, нема тих пара!

Нападач Партизана Петар Шкулетић негирао је за „Вечерње новости“ могућност да ове зиме напусти редове ’црно-белих’ и пресели се у Кину.

Фудбал 17.01.2015 | 09:20
Шкулетић о Кини: Ма, нема тих пара!

Последњих недеља много се спекулише о Шкулетићевом одласку, био је близу преласка у Лил, али је нова управа клуба из Хумске стопирала тај трансфер.

Међутим, после састанка којем су присуствовали председник Партизана Зоран Поповић, потпредседник за спортска питања Љубиша Тумбаковић, спортски директор Драган Ћирић и агент нападача Радојица Божовић поново се појавила могућност Шкулетићевог одласка у иностранство.

Шкулетић је за „Новости“ истакао да не зна шта ће се све издешавати до краја прелазног рока, али око једне дестинације нема ни најмању дилему.

„Нећу да идем у Кину. Нема шансе, не постоје те паре за које бих прихватио да сада, са непуних 25 година, одем у земљу где се, уз дужно поштовање тамошњој лиги, одлази пред крај каријере. Не знам ни да ли постоји конкретна понуда, углавном сам о причама за Кину сазнао из новина, али одмах поручујем да је мој став по том питању непроменљив. Ваљда се и ја нешто питам, а кад је тако, могу да поручим да ме Кина не интересује“, јасан је Шкулетић.

Чињеница да би у најмногољуднијој земљи света зарађивао паре о којима може само да машта и у највећем броју европских клубова код Шкулетића не игра никакву улогу.

„Није све у парама. Да јесте, онда не бисмо ни причали из ове позиције, не бих ни сада био фудбалер Партизана. Када сам прошле зиме дошао у Хумску, имао сам одличне понуде из Турске и Русије. Нисам трчао за новцем већ сам послушао срце и одлучио да заиграм за клуб који волим од како знам за себе“, истакао је Шкулетић.

Лил је практично био идеална комбинација за све, али је Управни одбор донео одлуку да у последњем тренутку стопира трансфер.

„Не знам заиста који су мотиви пресудили, није моје да улазим у то, али знам да морам да будем спреман за наставак сезоне. Тешко је предвидети шта би све могло да се догоди до краја прелазног рока, а ја ћу уколико останем у Партизану урадити све да освојимо дуплу круну“, нагласио је нападач Партизана.

Последњих дана у трку за Шкулетића наводно су се укључили, поред Кинеза, Андерлехт, Хановер и Борусија из Дортмунда.

„Не могу да кажем да не прија велико интересовање иностраних клубова. Играч сам Партизана под уговором, у сваком тренутку спреман да дам максимум за клуб. Спреман за сваки договор који је у интересу клуба, али не и да се селим на дестинације попут Кине, Кореје, Америке, Аустралије. Биће времена и за те приче“, рекао је Шкулетић.

Коментари / 0

Оставите коментар