Škuletić o Kini: Ma, nema tih para!

Napadač Partizana Petar Škuletić negirao je za „Večernje novosti“ mogućnost da ove zime napusti redove ’crno-belih’ i preseli se u Kinu.

Fudbal 17.01.2015 | 09:20
Škuletić o Kini: Ma, nema tih para!

Poslednjih nedelja mnogo se spekuliše o Škuletićevom odlasku, bio je blizu prelaska u Lil, ali je nova uprava kluba iz Humske stopirala taj transfer.

Međutim, posle sastanka kojem su prisustvovali predsednik Partizana Zoran Popović, potpredsednik za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković, sportski direktor Dragan Ćirić i agent napadača Radojica Božović ponovo se pojavila mogućnost Škuletićevog odlaska u inostranstvo.

Škuletić je za „Novosti“ istakao da ne zna šta će se sve izdešavati do kraja prelaznog roka, ali oko jedne destinacije nema ni najmanju dilemu.

„Neću da idem u Kinu. Nema šanse, ne postoje te pare za koje bih prihvatio da sada, sa nepunih 25 godina, odem u zemlju gde se, uz dužno poštovanje tamošnjoj ligi, odlazi pred kraj karijere. Ne znam ni da li postoji konkretna ponuda, uglavnom sam o pričama za Kinu saznao iz novina, ali odmah poručujem da je moj stav po tom pitanju nepromenljiv. Valjda se i ja nešto pitam, a kad je tako, mogu da poručim da me Kina ne interesuje“, jasan je Škuletić.

Činjenica da bi u najmnogoljudnijoj zemlji sveta zarađivao pare o kojima može samo da mašta i u najvećem broju evropskih klubova kod Škuletića ne igra nikakvu ulogu.

„Nije sve u parama. Da jeste, onda ne bismo ni pričali iz ove pozicije, ne bih ni sada bio fudbaler Partizana. Kada sam prošle zime došao u Humsku, imao sam odlične ponude iz Turske i Rusije. Nisam trčao za novcem već sam poslušao srce i odlučio da zaigram za klub koji volim od kako znam za sebe“, istakao je Škuletić.

Lil je praktično bio idealna kombinacija za sve, ali je Upravni odbor doneo odluku da u poslednjem trenutku stopira transfer.

„Ne znam zaista koji su motivi presudili, nije moje da ulazim u to, ali znam da moram da budem spreman za nastavak sezone. Teško je predvideti šta bi sve moglo da se dogodi do kraja prelaznog roka, a ja ću ukoliko ostanem u Partizanu uraditi sve da osvojimo duplu krunu“, naglasio je napadač Partizana.

Poslednjih dana u trku za Škuletića navodno su se uključili, pored Kineza, Anderleht, Hanover i Borusija iz Dortmunda.

„Ne mogu da kažem da ne prija veliko interesovanje inostranih klubova. Igrač sam Partizana pod ugovorom, u svakom trenutku spreman da dam maksimum za klub. Spreman za svaki dogovor koji je u interesu kluba, ali ne i da se selim na destinacije poput Kine, Koreje, Amerike, Australije. Biće vremena i za te priče“, rekao je Škuletić.

Komentari / 0

Ostavite komentar