КК: Други тим Барсе ''пребио'' Елће!

Други тим Барселоне сигуран против Елћеа. Следи двомеч са Атлетико Мадридом у четвртфиналу Купа краља!

Фудбал 16.01.2015 | 08:20
КК: Други тим Барсе ''пребио'' Елће!

Шпански Куп добиће новог краља пошто је Реал елиминисан од градског ривала Атлетика већ у осмини финала, али после мадридског дербија, чека нас још једно "финале пре финала".

У четвртфиналу ће се састати Барселона и Атлетико Мадрид!

Каталонци су још једном били убедљиви против Елћеа, па су после 5:0 код куће, у гостима славили 4:0.

Луис Енрике извео је резервну поставу, у којој су највеће звезде били голман Тер Штеген и скупо плаћени дефанзивац Жереми Матје.

Управо је летошње појачање из Валенсије сјајним голом из слободног ударца начео ривала у 21. минуту. Цео посао био је готов већ до одласка на одмор, пошто су мрежу погодили и Серхи Роберто у 40. и Педро у 43, из пенала. Коначан резултат поставио је Адриано Кореира у другом минуту надокнаде.

Ова утакмица остаће уписана и као дебитантска за 18-годишњег Хрвата Алена Халиловића у првом тиму Барселоне. Млади офанзивни везиста који је од доласка из Динамо Загреба одиграо 15 мечева за Барселону Б у друголигашком рангу ушао је у игру у 61. минуту уместо Адаме Траореа. И мало је недостајало да се упише у стрелце, али је пречка зауставила његов ударац.

Четвртифинални дуели Барсе и Атлетико Мадрида играће се већ 21. и 28. јануара, а остали парови су: Малага - Атлетик Билбао, Хетафе - Виљареал и Севиља - Еспањол.

Коментари / 0

Оставите коментар