KK: Drugi tim Barse ''prebio'' Elće!

Drugi tim Barselone siguran protiv Elćea. Sledi dvomeč sa Atletiko Madridom u četvrtfinalu Kupa kralja!

Fudbal 16.01.2015 | 08:20
KK: Drugi tim Barse ''prebio'' Elće!

Španski Kup dobiće novog kralja pošto je Real eliminisan od gradskog rivala Atletika već u osmini finala, ali posle madridskog derbija, čeka nas još jedno "finale pre finala".

U četvrtfinalu će se sastati Barselona i Atletiko Madrid!

Katalonci su još jednom bili ubedljivi protiv Elćea, pa su posle 5:0 kod kuće, u gostima slavili 4:0.

Luis Enrike izveo je rezervnu postavu, u kojoj su najveće zvezde bili golman Ter Štegen i skupo plaćeni defanzivac Žeremi Matje.

Upravo je letošnje pojačanje iz Valensije sjajnim golom iz slobodnog udarca načeo rivala u 21. minutu. Ceo posao bio je gotov već do odlaska na odmor, pošto su mrežu pogodili i Serhi Roberto u 40. i Pedro u 43, iz penala. Konačan rezultat postavio je Adriano Koreira u drugom minutu nadoknade.

Ova utakmica ostaće upisana i kao debitantska za 18-godišnjeg Hrvata Alena Halilovića u prvom timu Barselone. Mladi ofanzivni vezista koji je od dolaska iz Dinamo Zagreba odigrao 15 mečeva za Barselonu B u drugoligaškom rangu ušao je u igru u 61. minutu umesto Adame Traorea. I malo je nedostajalo da se upiše u strelce, ali je prečka zaustavila njegov udarac.

Četvrtifinalni dueli Barse i Atletiko Madrida igraće se već 21. i 28. januara, a ostali parovi su: Malaga - Atletik Bilbao, Hetafe - Viljareal i Sevilja - Espanjol.

Komentari / 0

Ostavite komentar