Џерард ће, изгледа, опет играти за Ливерпул?!

Извршни директор Редса, Јан Ајр, наговестио шансу да Стивен Џерард доће на Енфилд следеће сезоне као позајмљен играч?

Фудбал 16.01.2015 | 19:00
Џерард ће, изгледа, опет играти за Ливерпул?!

Стиви Џи напустиће на лето Енфилд, али би већ крајем јесени или почетком зиме опет могао да заигра пред Копом, у дресу Ливерпула.

О томе је већ разговарао са функционерима клуба чији је синоним деценијама. Тренутно постоји сасвим реална могућност да се то и догоди.

"Отворено сам рекао Стивену и његовим заступницима, као и Брендан (Роџерс) и власници клуба - Стивена доживљавамо као део породице. Чињеница да одлази на крају сезоне не значи и да га више никада нећемо видети у дресу Ливерпула", изјавио је у четвртак директор енглеског гиганта, Јан Ајр.

Како и када би се вратио? Да ли би хтео да дође у Ливерпул као позајмљен играч Ел-Еј Галаксија?

"Још нисмо договорили све детаље. Али, остаћемо у контакту са њим и надам се да ћемо га опет овде видети.. Да ли ће доћи на позајмицу? Још не знамо. Често се догађа да играчи из америчких клубова дођу у Европу када се заврши сезона у Америци. О томе смо такође разговарали са њим", додао је функционер Редса и подвукао:

"Не можете очекивати да неко коме је Ливерпул у крви тек тако оде".

Такмичарска година МЛС 2015. почеће 6. марта, а први део сезоне биће завршен 25. октобра. Плеј-оф ће почети 28. октобра и трајаће до почетка децембра. Џерардов нови тим - Ел Ел Галакси - брани титулу.

Џерард је одлуку о одласку са Енфилда јавно саопштио другог дана ове године и тако изазвао "земљотрес" у граду и на стадиону. Једној ери долази крај, али би очигледно могла да буде настављена и када оде из свог клуба. Бар неколико месеци.

Коментари / 0

Оставите коментар