Džerard će, izgleda, opet igrati za Liverpul?!

Izvršni direktor Redsa, Jan Ajr, nagovestio šansu da Stiven Džerard doće na Enfild sledeće sezone kao pozajmljen igrač?

Fudbal 16.01.2015 | 19:00
Džerard će, izgleda, opet igrati za Liverpul?!

Stivi Dži napustiće na leto Enfild, ali bi već krajem jeseni ili početkom zime opet mogao da zaigra pred Kopom, u dresu Liverpula.

O tome je već razgovarao sa funkcionerima kluba čiji je sinonim decenijama. Trenutno postoji sasvim realna mogućnost da se to i dogodi.

"Otvoreno sam rekao Stivenu i njegovim zastupnicima, kao i Brendan (Rodžers) i vlasnici kluba - Stivena doživljavamo kao deo porodice. Činjenica da odlazi na kraju sezone ne znači i da ga više nikada nećemo videti u dresu Liverpula", izjavio je u četvrtak direktor engleskog giganta, Jan Ajr.

Kako i kada bi se vratio? Da li bi hteo da dođe u Liverpul kao pozajmljen igrač El-Ej Galaksija?

"Još nismo dogovorili sve detalje. Ali, ostaćemo u kontaktu sa njim i nadam se da ćemo ga opet ovde videti.. Da li će doći na pozajmicu? Još ne znamo. Često se događa da igrači iz američkih klubova dođu u Evropu kada se završi sezona u Americi. O tome smo takođe razgovarali sa njim", dodao je funkcioner Redsa i podvukao:

"Ne možete očekivati da neko kome je Liverpul u krvi tek tako ode".

Takmičarska godina MLS 2015. počeće 6. marta, a prvi deo sezone biće završen 25. oktobra. Plej-of će početi 28. oktobra i trajaće do početka decembra. Džerardov novi tim - El El Galaksi - brani titulu.

Džerard je odluku o odlasku sa Enfilda javno saopštio drugog dana ove godine i tako izazvao "zemljotres" u gradu i na stadionu. Jednoj eri dolazi kraj, ali bi očigledno mogla da bude nastavljena i kada ode iz svog kluba. Bar nekoliko meseci.

Komentari / 0

Ostavite komentar