Бејл одлази - Ројс долази! На љето!

Лист "Ел Конфеденсијал" објавио у четвртак ексклузивну информацију: Везиста Дортмунда постаће у следећем прелазном року играч "краљевског клуба"! Договорио је и годишњу плату.

Фудбал 16.01.2015 | 18:00
Бејл одлази - Ројс долази! На љето!

Марко Ројс (25) увелико се припрема за одлазак из Дортмунда, што потврђују и часови шпанског језика, које похађа већ неколико недеља.

У четвртак поподне, шпански лист "Ел Конфеденсијал" објавио је и зашто је Немцу стало да што пре савлада основе тамошњег језика:

Марко Ројс договорио је сарадњу са Реалом! Зарађиваће седам милиона евра по сезони - исто колико и Тони Крос и Карим Бензема!

Такав сценарио потврдио је да постоји реална шанса да се Герет Бејл врати у Енглеску, где му се надају у Манчестер јунајтеду.

Офанзивни Ројс носи дрес Борусије Дортмунд од 2012. године, а актуелни уговор са "милионерима" истиче му 2017. Међутим, његовом садашњем клубу на лето ће бити везане руке, јер ће на крају актуелне сезоне бити активирана и "излазна" клаузула, према којој ће звезду "милионера" моћи да одведе онај ко уплати 25 милиона евра и договори услове са играчем лично.

Пошто је Реал очигледно то урадио, "Ел Конфеденсијал" јавља у четвртак да ће Ројс потписати у Мадриду петогодишњи уговор.

Коментари / 0

Оставите коментар