Bejl odlazi - Rojs dolazi! Na ljeto!

List "El Konfedensijal" objavio u četvrtak ekskluzivnu informaciju: Vezista Dortmunda postaće u sledećem prelaznom roku igrač "kraljevskog kluba"! Dogovorio je i godišnju platu.

Fudbal 16.01.2015 | 18:00
Bejl odlazi - Rojs dolazi! Na ljeto!

Marko Rojs (25) uveliko se priprema za odlazak iz Dortmunda, što potvrđuju i časovi španskog jezika, koje pohađa već nekoliko nedelja.

U četvrtak popodne, španski list "El Konfedensijal" objavio je i zašto je Nemcu stalo da što pre savlada osnove tamošnjeg jezika:

Marko Rojs dogovorio je saradnju sa Realom! Zarađivaće sedam miliona evra po sezoni - isto koliko i Toni Kros i Karim Benzema!

Takav scenario potvrdio je da postoji realna šansa da se Geret Bejl vrati u Englesku, gde mu se nadaju u Mančester junajtedu.

Ofanzivni Rojs nosi dres Borusije Dortmund od 2012. godine, a aktuelni ugovor sa "milionerima" ističe mu 2017. Međutim, njegovom sadašnjem klubu na leto će biti vezane ruke, jer će na kraju aktuelne sezone biti aktivirana i "izlazna" klauzula, prema kojoj će zvezdu "milionera" moći da odvede onaj ko uplati 25 miliona evra i dogovori uslove sa igračem lično.

Pošto je Real očigledno to uradio, "El Konfedensijal" javlja u četvrtak da će Rojs potpisati u Madridu petogodišnji ugovor.

Komentari / 0

Ostavite komentar