Красић: Све дајем да се вратим у Русију!

Бивши ас ЦСКА из Москве пристао би на све за повратак на исток Европе.

Фудбал 16.01.2015 | 17:20
Красић: Све дајем да се вратим у Русију!

Милош Красић ћесто је мета исмевања по турским медијима, због његове улоге у Фенербахчеу, али и због превелике плате коју тамо прима, а готово да није ни заиграо за тај клуб из Истанбула. Зато се одлучио да руским медијима каже да би се у њихов фудбал вратио чак и за много мању плату од оне коју прима у Фенеру.
"Уколико бих добио понуду из Русије, пристао бих без размишљања. Руски фудбал ми је дао све. Не причам о ЦСКА, Динаму и Зениту, пошто знам да имам 30 година и да сам дуго без утакмице у ногама. Међутим, нисам заборавио како да играм фудбал. Треба ми свега неколико недеља да ужем у форму, и опет ћу моћи да помогнем било ком тиму", истакао је бивши српски репрезентативац.

Он тренутно тренира са Фенербахчеовим резервним тимом.
"Када сам био у Јувентусу, питао сам их зашто сте ме купили, када већ изјављујете да има бољих играча од мене? Одговора није било. И тако две године. Отишао сам у Фенербахче, ишао на позајмицу у Бастију, чак и за мању плату. Када бих се вратио у Русију, био бих спреман и да играм за мање пара, али не премало. Сигуран сам да бих могао да пронађем потенцијалног послодавца. У овом тренутку мој агент преговара са Фенером око раскида уговора, али тешко да ће се по том питању ишта догодити до краја сезоне. Зато ћу и у наредних шест месеци тренирати са резервном екипом и покушати да останем у форми. Оно што не желим је да останем у овом клубу".

Он је за турски клуб одиграо свега 27 мечева у свим такмичењима, а постигао је један гол.

Присетимо се његових мајсторија из времена када је бранио боје ЦСКА из Москве.

Коментари / 0

Оставите коментар