Krasić: Sve dajem da se vratim u Rusiju!

Bivši as CSKA iz Moskve pristao bi na sve za povratak na istok Evrope.

Fudbal 16.01.2015 | 17:20
Krasić: Sve dajem da se vratim u Rusiju!

Miloš Krasić ćesto je meta ismevanja po turskim medijima, zbog njegove uloge u Fenerbahčeu, ali i zbog prevelike plate koju tamo prima, a gotovo da nije ni zaigrao za taj klub iz Istanbula. Zato se odlučio da ruskim medijima kaže da bi se u njihov fudbal vratio čak i za mnogo manju platu od one koju prima u Feneru.
"Ukoliko bih dobio ponudu iz Rusije, pristao bih bez razmišljanja. Ruski fudbal mi je dao sve. Ne pričam o CSKA, Dinamu i Zenitu, pošto znam da imam 30 godina i da sam dugo bez utakmice u nogama. Međutim, nisam zaboravio kako da igram fudbal. Treba mi svega nekoliko nedelja da užem u formu, i opet ću moći da pomognem bilo kom timu", istakao je bivši srpski reprezentativac.

On trenutno trenira sa Fenerbahčeovim rezervnim timom.
"Kada sam bio u Juventusu, pitao sam ih zašto ste me kupili, kada već izjavljujete da ima boljih igrača od mene? Odgovora nije bilo. I tako dve godine. Otišao sam u Fenerbahče, išao na pozajmicu u Bastiju, čak i za manju platu. Kada bih se vratio u Rusiju, bio bih spreman i da igram za manje para, ali ne premalo. Siguran sam da bih mogao da pronađem potencijalnog poslodavca. U ovom trenutku moj agent pregovara sa Fenerom oko raskida ugovora, ali teško da će se po tom pitanju išta dogoditi do kraja sezone. Zato ću i u narednih šest meseci trenirati sa rezervnom ekipom i pokušati da ostanem u formi. Ono što ne želim je da ostanem u ovom klubu".

On je za turski klub odigrao svega 27 mečeva u svim takmičenjima, a postigao je jedan gol.

Prisetimo se njegovih majstorija iz vremena kada je branio boje CSKA iz Moskve.

Komentari / 0

Ostavite komentar